logo

Fortinet, Almanya’da Yeni Bulut Veri Merkezi Açtı

jenerik_bulut_bilisim4

Fortinet, Almanya’da yeni FortiCloud Avrupa veri merkezini açtığını duyurdu. Fortinet’in yeni bulut veri merkezi, Avrupalı müşterilerinin özel verilerinin AB sınırları içerisinde kalacak şekilde, pazardaki en geniş ve en gelişmiş portföyüne sahip siber güvenlik servislerini kullanmalarını sağlayacak.

– Fortinet’in Avrupa bulut veri merkezi mahremiyet endişelerini gidermeyi hedefleyerek ve uyumluluk konusundaki yükleri hafifleterek AB içerisindeki işletmelerin bulut tabanlı güvenlik çözümlerine geçişlerini ve Fortinet Security Fabric’in üstün korumasını kullanmalarını mümkün kılıyor.

– Avrupa bulut veri merkezi; daha yüksek performans, ölçeklenebilirlik, esneklik ve basitlik sayesinde Fortinet’in geniş güvenlik çözümleri için bölgesel desteğini daha da genişletiyor.

– IDC’nin yayınladığı son güvenlik uygulaması raporuna göre Fortinet, ağ güvenliğinde dünya liderlerinden biri ve Avrupa’nın dört ülkesinde bir numaraları güvenlik şirketi.

Fortinet’in Kurucusu, Başkanı ve CTO’su Michael Xie “Günümüzün dijital dünyasında rekabet etmek için her ölçekten şirketin global seviyede çevik ve ölçeklenebilir olması gerekiyor. Bundan dolayı birçok şirket bulut tabanlı servislere yöneliyor. Ancak veri güvenliği ve mahremiyet ile ilgili endişeler, bu tarz servislere geçişin önünde genellikle bariyer olarak algılanıyor. Fortinet olarak bu bariyerleri yıkmak ve Avrupa’daki iş dünyasının AB içerisinde bulunan bulut sistemleri üzerinden güvenlik çözümlerini kullanarak büyümelerini sağlamak için yeni Avrupa bulut veri merkezimizi kurduk. Binlerce müşteri, bulut üzerinden hizmetlerini sunmak için Fortinet’e güveniyor” dedi.

Global güvenlik, yerel veri mahremiyeti

Günümüzde katlanarak artan sofistike tehditlere karşı organizasyonları savunmak; entegre, birlikte çalışan ve uyarlanabilir siber güvenlik yöntemlerinin kurllanılmasını gerekli kılıyor. Fortinet’in Security Fabric vizyonu, iş dünyasının güvenliğe bakışını değiştiriyor, tüm saldırılarlara karşı bütün organizasyonu kapsayacak şekilde ölçeklenebilir entegre güvenlik mimarisi sunuyor.

Bu yeni veri merkezi, Avrupa’daki müşterlere kendi ticari hedeflerine en uygun modeli kulanabilecekleri bir esneklik sunarak Security Fabric’in gelişmiş korumalarını hayata geçirebilmeleri için çeviklik katıyor. BT takımları, bulut servislerinin operasyonel verimliliğinden faydalanabiliyor ve Fortinet’in endüstrideki lider FortiCloud ve FortiSandbox Cloud SaaS çözümlerini, özel verilerinin hiçbir şekilde bölge dışına çıkmayacağından emin şekilde, kullanmalarını mümkün hale getiriyor.

Bulunabilirlik

Fortinet’in Avrupa veri merkezi içerisinde bulunan FortiCloud ve FortiSandbox Cloud çözümleri şu an satışta.

Etiketler: » » »
Share
1959 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?