logo

Fotoğrafları Aktarmanın Kolay Yolu: Canon Connect Station CS100

mh_canon_connect_station_cs100

Canon, tüm fotoğraf ve filmleri tek noktada toplayacak yeni depolama cihazı Connect Station CS100’ü tanıttı. Cihaz ile en sevdiğiniz anları fotoğraf makineniz ve akıllı cihazlarınızdan kaydetmeniz, izlemeniz ve paylaşmanız artık çok kolay! Evinizde 1TB’a kadar içeriği saklayabileceğiniz bir merkezi hub işlevi gören cihaz, görüntülerinizin hangi hafıza kartında veya cihazda olduğunu hatırlama endişesini geçmişte bırakıyor.

NFC özelliği yetiyor

Tüm fotoğraf ve videolarınızı NFC donanımlı Canon fotoğraf makineleri ve kameralarından tek bir tuş dokunuşuyla kolayca içe aktarabilirsiniz. Ayrıca favori içeriklerinizi çeşitli cihazlardan cihaza aktarabilirsiniz. Diğer fotoğraf makineleriyle yaptığınız çekimleri bir USB kablosuyla bağlanarak veya doğrudan hafıza kartından içe aktarabilirsiniz. Akıllı telefon veya tabletlerle yapılan plansız çekimleri Wi-Fi kullanılarak, bir web tarayıcısı aracılığıyla aktarabilir, tüm fotoğraf ve videolarınızı bir arada arşivlemeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırabilirsiniz.

Fotoğraflara TV’den bakın

Tatillerinizden veya düğününüzden özel anlarınızı, cihazda topladıktan sonra evinizde aileniz ve arkadaşlarınızla o anları yeniden yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Cihazı, HDMI aracılığıyla büyük ekranlı televizyonlara bağlayabilir ve fotoğraf ve videolarınızı göz alıcı full HD çözünürlüğünde izleyip, hak ettikleri kalitede tadını çıkarabilirsiniz.  Ayrıca gündelik hayatta istediğiniz zaman akıllı telefonunuz, tabletiniz veya bir web tarayıcısı aracılığıyla bilgisayarınızdan albümlerinizi kablosuz olarak gözden geçirebilirsiniz.

TV’de albüm yapın

Cihaz, ayrıca görüntü kitaplığınızı televizyonunuz üzerinden kolayca düzenlemenize de imkan tanıyor Özel kızılötesi uzaktan kontrolü kullanarak içeriği tarih sırasına göre izleyebilir veya temalı albümler oluşturabilirsiniz.

Sosyal medyada paylaşılabilir

Cihaz ile arkadaşlarınız ve aileniz maceralarınızı kolayca takip edebilir. Cihaz, Canon Image Gateway üzerinden fotoğraf ve videolarınızı çeşitli sosyal medya siteleriyle paylaşabilirsiniz. Aynı şekilde, Canon’un bulut tabanlı görüntü yönetim platformu irista’yı kullanarak da herkesin her yerden sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz. Albümlerinizi tam çözünürlükte diğer cihaz depolama cihazlarına gönderebilir, bu şekilde dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşarak, onların istedikleri zaman izlemelerini ve baskı almalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik depolanan fotoğraflarınızı bilgisayara ihtiyaç duymadan, kablosuz LAN uyumlu bir yazıcıyla bağlandığınız PictBridge’den yazdırabilirsiniz.

Cihaz, 11 dilde kullanılabilecektir.

Connect Station CS100-temel avantajlar

– Fotoğraf ve videolarınızı aktarmak için NFC özellikli fotoğraf makinenizi dokundurmanız yeterlidir

– Farklı cihazlara yer alan fotoğraf ve videolarınızın tadını tek bir yerde toplayarak çıkarın

– Görüntülerinizi sosyal medyada, bulutta ve diğer Connect Station’larla paylaşın

– Doğrudan Connect Station’dan  kablosuz yazıcınıza baskılar gönderin

– Hafıza kartına/kartından kopyalama yapın veya fotoğraf makinenizi USB ile bağlayın

Etiketler: » » » » » »
Share
2146 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+5 = ?