logo

Fratelli La Bufala’da Geleneksel Kış Daveti Gerçekleşti

mh_fratelli_la_bufalo_01

Napoli’nin 300 yıllık mutfak geleneğinin mirasçısı, dünyanın en büyük gurme pizza gruplarından biri olan İstanbul’daki temsilcisi “Fratelli La Bufala – Levent Loft” yenilenen dekorasyonu ve menüsü ile 04 Kasım 2014 tarihinde geleneksel “Kış Daveti”ni gerçekleştirdi. Geceye seçkin davetliler ve basın mensupları katıldı.

“Fratelli La Bufala-Levent Loft”, yenilenen dekoru, menüsü, her ay seçkin mevsim sebzeleri ve en iyi ürünlerle sipariş anında taze pişirme prensibi ile sunduğu “Şefin Menüsü” ile 2014 kış sezonuna oldukça iddialı başladı.

 mh_fratelli_la_bufalo_02

İş dünyasının kalbinin attığı Levent’te öğle ve akşam iş yemeklerinin, after work buluşmalarının keyifli ve lezzetli adresi “Fratelli La Bufala- Levent Loft”un işletme sahibi Ufuk Karadağ ve ailesinin Kış Daveti’ne katılanlar arasında Osman Berkmen ve Eşi, Murat Dedeman, Arzu-Mehmet Kunt, Av. Gülgün Çavuşoğlu, Leyla Üstel Çağatay, Galip-Gülden Bilgin, Mustafa Yemeniciler ve Eşi, Osman Serim, Ali Esad Göksel, Seta Balcı, Deniz Erhan, ve Eyüp Altaylı vardı.

Adres: Büyükdere Cad. No: 201   Şişli – İstanbul

www.fratellilabufalaistanbul.com

Etiketler: » »
Share
4518 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+2 = ?