logo

GameX 2016 Oyun Fuarı Açıldı

mh_gamex2016

Dijital oyun ve eğlence sektörünü Türkiye’de bir araya getiren “GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı” 1-4 Aralık tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuarın açılışı 1 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti. Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’nun en kapsamlı fuarı olma özelliğini taşıyan dijital oyun fuarı,  Rönesans Fuarcılık tarafından Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.  GameX 2016’ya 100’e yakın yerli ve yabancı dijital eğlence ve oyun firması katılıyor.

Birbirinden eğlenceli ve heyecanlı yeni oyunları tanımak isteyenler, 10 TL’lik biletlerini www.gamex.com.tr ve fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler. Biletleri satışa çıkan GameX 2016’nın sponsorları arasında yer alan BKM Express sayesinde ziyaretçilerin, biletlerini yüzde 50 indirimli olarak almaları da mümkün olacak. BKM Express’in GameX ziyaretçilerine sunduğu fırsatlar bununla da bitmeyecek. Biletino, gamex.com.tr ve gamexnow.com üzerinden satılacak biletleri, BKM Express sistemi üzerinden alanlar, birbirinden farklı oyuncu ekipmanları ve sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacak. BKM Express’in yüzde 50 indirimli kampanyası sadece sınırlı sayıdaki bilet için geçerli.

PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alacak.

On binlerce Ziyaretçi Bekleniyor

Yerli ve yabancı oyun şirketlerinin buluşma noktası olacak olan GameX 2016’ya bu yıl da on binlerce ziyaretçi bekleniyor. Geçen yıl düzenlenen GameX 2015’e 140 binin üzerinde ziyaret gerçekleşmişti.

1-4 Aralık 2016 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan “GameX 2016 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı”nı ziyaret etmek isteyenler biletlerini www.gamex.com.tr’den ve fuar süresince, alanda bulunan gişelerden de satın alabilirler.

Share
2445 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+6 = ?