logo

Garanti Bankası Çağrı Merkezi’ne Uluslararası 3 Ödül

mh_garanti_bankasi_onur_genc

Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç

Garanti Bankası Çağrı Merkezi, dünyanın önde gelen çağrı merkezi sektörü birliği Contact Center World tarafından 2016 En İyi Performans Sıralaması Ödülleri’nde (Top Ranking Performers Awards) üç ayrı ödüle layık görüldü. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen şirketleri arasından yapılan değerlendirme sonucunda “En İyi Müşteri Sadakati Programı” kategorisinde altın madalya kazanan Garanti Bankası Çağrı Merkezi, “En İyi Müşteri Hizmetleri” kategorisinde gümüş, “En İyi Satış Kampanyası” kategorisinde ise bronz madalyayla ödüllendirildi. Bankacılık ve sigortacılık başta olmak üzere farklı sektörlerden profesyonellerin değerlendirilmesiyle verilen 2016 En İyi Performans Sıralaması Ödülleri töreni Londra’da gerçekleştirildi.

Garanti Bankası Çağrı Merkezi, “En İyi Müşteri Sadakati Programı” kategorisinde kazandığı altın madalyayla Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirilecek ve tüm dünyadan ödül sahibi kuruluşların yarışacağı Contact Center World 2016 Global Awards’da da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Garanti Bankası Genel Müdür Vekili Onur Genç “Garanti Bankası’nın omni-channel, yani bütünleşik kanal stratejisinin çok önemli bir ayağı olan çağrı merkezinin, Contact Center World gibi prestijli bir organizasyonda ödüller kazanmasından çok mutluyuz. Uluslararası bir yarışmada ülkemizi temsil etmiş olmaktan da ayrı bir gurur duyuyoruz. Odak noktasına müşteri memnuniyetini koyan bir banka olarak, çağrı merkezimizin güçlü teknolojik altyapısı ve nitelikli çalışanlarının katkısıyla aldığı bu tarz ödüller, bize her zaman daha iyisini gerçekleştirmek için güç veriyor. Kusursuz müşteri deneyimi sunmaya devam edebilmek için çağrı merkezinin yanı sıra tüm kanallarımızda, kanaldan bağımsız tek bir deneyim sunma stratejimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
5696 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?