logo

“Gece Vurgunu” 28 Kasım’da Sinemaseverlerle Buluşuyor

mh_film_nightcrawler

Los Angeles’ın bilinmeyen dünyasına yolculuğa çıkaran; eyaletin 75 farklı yerinde çekimleri gerçekleşen “Nightcrawler – Gece Vurgunu” son dönemlerin en merak edilen filmleri arasında yerini aldı. Ödüllü oyuncu Jake Gyllenhaal’ın da Lou Bloom karakteriyle filme damgasını vurduğu ve bütün eleştirmenlerin gözlerini üstüne çevirdiği film, Mars Dağıtım’ın dağıtımcılığında, 28 Kasım 2014 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşuyor.

“Nightcrawler – Gece Vurgunu”; her polis sireninin, her kurbanın, dökülen her kanın paraya dönüştüğünü fark eden Lou Bloom’un (Jake Gyllenhaal) suç habercisi olarak büyük çıkışı yapabilmek için yakaladığı hikâyeyi ahlaksız, risk dolu, zekice bir planla yönlendirmesini anlatıyor. Konusu, kurgusu ve Los Angeles’ın bilinmeyen yönünü gözler önüne sermesiyle bütün dikkatleri üzerine çeken filmde, Gyllenhaal da performansıyla film otoritelerinden olumlu eleştiriler alıyor.

Filmde, Dan Gilroy’un özgün ve sarsıcı senaryosu, John Gilroy’un kurgusuyla birleşince ortaya tüyler ürpertici bir iş çıkıyor.  Jake Gyllenhaal’ın da üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirdiği “Nightcrawler – Gece Vurgunu”nda Rene Russo ise Nina karakteriyle Gyllenhaal ‘a eşlik ediyor.

Etiketler: » »
Share
1837 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?