logo

26 Nisan 2016

Geleneksel Erguvan Tekne Turu Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

mh_erguvan_tekneturu_01İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda önemli bir dayanışma platformu olan ve 12000’i aşkın üyesi bulunan Risk Yönetimi Mail Grubu bu yıl 10. yılını kutluyor. Grubun bu yıl ilk kutlama etkinliği İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisi’ndeki kahvaltı olmuştu.

Risk Yönetimi Mail Grubu’nun 10. yıl kutlamaları coşku ile devam ederken İstanbul’un süsü ve rengi Erguvan ağaçlarının doğadaki güzellikleri seyredilerek İstanbul hakkında bilgiler verilen ve Can Artuner tarafından organize edilen geleneksel tekne turunu da 24 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşti.mh_erguvan_tekneturu_02

Hilal Kınlı’nın önderliğindeki platform bu seneki tura kalabalık üye katılımını sağlamayı başardı.  Erguvan gezisi gemilerde uyulması gereken acil durum kuralları katılımcılara hatırlatılarak başladı. Etkinliğin açılış konuşmasını Erguvan dostu Hüseyin Emiroğlu yaptı. Boğazın ortasında yenen yemeğin eşliğinde Arkeolog Nezih Başgelen eşsiz İstanbul Boğazı’nın tarihi anlatımını yaptı. Ardından Arzu Fırlarer’in okuduğu şiirler ile Emel Hacer Ayaz yönetiminde Risk Yönetimi Sanat Grubu’nun İstanbul şarkıları, soloları, Ruhi Öktem’in sazından türküleri ve Yücel Karakuş’un performansı ile etkinlik oldukça renklendi.

Risk Yönetimi Grubu dostluk ve dayanışmalarını daha da pekiştirdikleri bu gezide katılımcılar gelecek yıl da tekrarlamak temennileri birbirlerine ilettiler. Etkinlik akşam saatlerinde sona erdi.

Etiketler: » » »
Share
4093 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?