logo

Generali Grubu ve Obi Worldphone İşbirliği Yapıyor

mh_generali_sigorta_obi_bt

Generali Grubu ve Kasım ayında Türkiye pazarına girecek olan Obi Worldphone’nun 27 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen ortak basın toplantısında Generali’nin sigorta sektörüne yenilik getirecek Obi Worldphone ortaklığı duyuruldu. Apple ve Pepsi-Cola’nın eski CEO’su John Sculley tarafından yaratılan Obi akıllı telefonlarının yatırımcısı olan Generali’nin Türkiye’de milyonlarca kişiyi sigortalayacağı bilgisinin de verildiği toplantıda Generali Sigorta’nın Obi Worldphone üzerinden sunacağı mobil sigortacılık platformu ve mobil uygulama ile fiyata duyarlı, zeki ve yeni nesil tüketicilerle yakınlaşma hedefi vurgulandı.

Generali Grubu Ortaklık ve İş Geliştirme Direktörü Gianpaolo Meloncelli, Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, Generali Sigorta Stratejik Planlama ve  İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric ile Obi Worldphone Kurucu Ortağı Shane Maine ve Obi Worldphone EMEA Bölgesi Genel Müdürü Amit Rupchandani’nin katıldığı toplantıda Apple’ın eski CEO’su John Sculley’nin yaratıcısı olduğu Obi akıllı telefonlarının 23 Kasım’da Türkiye pazarına gireceği duyuruldu. Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak olan Obi akıllı telefonların SF1 ve SJ1.5 modelleri bulunuyor.

Generali ve Obi Worldphone anlaşması, Türkiye’de sigorta sektöründe yepyeni bir hareketin habercisi olma özelliğini taşıyor. “Yalın&Akıllı” ürün ve hizmetleri ile teknolojiye göz kırpan ve bu anlamda sektöründe öncü olan Generali’nin Obi Worldphone ortaklığı ile milyonlarca sigortalıya sağlayacağı yeni deneyimlerin ele alındığı toplantıda Generali Grubu Ortaklık ve İş Geliştirme Direktörü Gianpaolo Meloncelli Bu ortaklık Generali için pek çok ilklerden bir tanesi. Türkiye’de sigorta sektörünün geleceğini şekillendiren öncü bir şirket olarak Generali, Obi Worldphone gibi güçlü bir akıllı telefon üreticisi ile işbirliğine girerek müşterileri için “kazan-kazan” anlayışı ile sigorta çözümleri yaratmayı hedefliyor. Generali Grubu olarak yaptığımız bu önemli yatırım ve müşterilerimize yeni nesil bir kanaldan ulaşmanın yolunu açan mobil sigortacılık platformu sayesinde onları proaktif olarak koruyan ve yaşamlarına değer katan şirket olma hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım attıkdedi.

Obi Worldphone Akıllı Telefon Pazarında Niş Bir Segmenti Hedefliyor

Obi Worldphone’un EMEA Bölgesi Genel Müdürü Amit Rupchandani İleri teknoloji ile Silikon Vadisi’nde Ammunition Grubu’nun şık tasarımını entegre ederek kullanıcılarına zengin ve kişiye özel deneyimler sağlayan Obi akıllı telefonları, gelişmekte olan ülkelerde genç ve teknoloji aşığı kitleyi hedefliyor. Qualcomm, Dolby, Sony, Corning Incorporated, Google, MediaTek, Japan Display, Inc. ve Samsung gibi alanındaki önemli isimleri bir araya getiren Obi Worldphone, bu sayede sergilediği güçlü performans ile göz dolduruyor. Türkiye, Hindistan, Pakistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya, Filipinler, Vietnam ve Kenya gibi Afrika ülkelerindeki pazarlara yönelen Obi Worldphone, hedefine paralel olarak Türkiye’de genç, zeki ve teknoloji odaklı müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacağı konusunda kendisine güveniyor” dedi.

“Generali Ali” Milyonlarca Kişinin Mobil Telefonlarına Girerek Onların Hayatlarını Kolaylaştıracak

Müşterilerinin mutluluğunu düşünen, onları iyi tanıyan ve ihtiyaçlarına en uygun ürün ve hizmetleri sunan “Generali Ali”, aynı zamanda Generali Sigorta’nın hayatı kolaylaştıran yüzünü ifade ediyor. Generali’nin online ve mobil satış kanalları ve Generali’nin 700’ü aşkın acentesi üzerinden 7/24 sigortacılık çözümleri sunan Kişisel Sigorta Danışmanlğı Hizmetini temsil eden Generali Ali, Generali Sigorta ve Obi Worldphone ortaklığı ile bu sefer milyonların telefonlarına girerek sunduğu sigortacılık çözümleri ile hayatlarını kolaylaştıracak. Generali ve Obi Worldphone John Sculley’i 23 Kasım’da İstanbul’a getirdiklerini ve müşterilerinin Kaliforniya’ya gitmeden kendileri için en iyi çözümleri İstanbul’da bulacaklarını belirten Generali Sigorta Stratejik Planlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Petar Dobric “Yalın, akıllı ve herkes tarafından ulaşılabilir yeni nesil sigortacılık ürün ve hizmetleri, Obi telefonlarında yer alacak olan Generali Sigorta, müşterilerini ve ailelerini koruyup yaşamlarına değer katarak onların en iyi dostu olmayı hedefliyor. Milyonlarca kişinin mobil telefonlarında yer alarak hasar anında yanlarında ilk “Generali Ali” olacak; hızlı ve yenilikçi sigorta çözümleri ile onların yaşamını kolaylaştıracak” dedi.

SF1 – Zarif Tasarım 

Obi Worldphone SF1, şirketin en son fotoğraf ve ses teknolojisine sahip olan bir 4G/LTE akıllı telefondur. SF1, dayanıklı- donanım ve kullanıcı ara yüzü arasındaki karşılıklı etkileşimi vurgulayan, hemen tanınan bir işaret öğesi olan- Corning Gorilla Glass 4’ten yapılan, 5-inç ekrana sahiptir. SF1’in desteklenmiş fiberglas gövdesinin ve telefonun üst ve alt kısmındaki metal aksamları dikkat çekmektedir. SF1’de, ayrıca, uzun ömürlü, hızlı şarj olabilen bir pil ve mikro SD genişlemesi olan bir kolay erişimli ikili SIM yuvası özelliği bulunmaktadır.

Obi, insanların daha profesyonel görünen görselleri çekebilmelerini sağlamak amacı ile, SF1’in 13-megapiksel kamerası ve Sony IMX214 Exmor sensor için gereken gücü temin etmek için, Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisi kullanılmıştır. Hibrit oto fokus, faz bulma teknolojisi ile güneş altında çekim yaparken bile, her türlü ışık altında, anlık, iyi odaklama yapılmasını mümkün kılmaktadır. Kamera, biri flaşlı, diğeri flaşsız olmak üzere, iki fotoğrafı hızla çekmek için, Qualcomm ChromaFlash kamera özelliğinden yararlanmaktadır. Kullanıcılar, Qualcomm UbiFocus kamera özelliği ile fotoğraf çekilmesinin ardından, odaklama seçimi yapabilmektedirler. İki fotoğraf çekildikten sonra, kullanıcılar ayrıca, normal dijital zum düzeylerinin ötesindeki bir çözünürlükte, Qualcomm OptiZoom kamera özelliğine sahip düzenli detaylanmış görsellerle zum yapabilirler.

SF1, her yerde eğlenebilmeniz için, cihaz hoparlörleri ve kulaklıkları ile, güçlü ve berrak surround ses sağlayan Dolby Audio özelliğine sahiptir.

SF1’de ayrıca, pili şarj etmek için gerekli olan zamanı önemli ölçüde azaltan bir Qualcomm Quick Charge 1.0 güç yönetimi teknolojisi bulunmaktadır. SF1, üç saatten daha az bir sürede, tüm pili şarj edebilmektedir. SF1, Google Android Lollipop üzerinde çalışmaktadır. SF1, adını, menşei olan San Francisco şehrinden almaktadır.

SJ1.5 – 3G Farklı Görünümlü Akıllı Telefon

Obi Worldphone SJ1.5, MediaTek MT6580 Dört Çekirdekli işlemci ile desteklenen bir 3G akıllı telefondur. SJ1.5, kendisine ayırt edici bir görünüm kazandıran, düzenli, dörtgen üst kısım ve kavisli alt kısmı olan asimetrik bir tasarıma sahiptir. Ekran, akışkan şeklinde, 2.5D kavisli camdan, telefonun gövdesi ile birlikte üretilmiştir. Kolay erişimli ikili SIM yuvalarına ek olarak, SJ1.5’te, bellek genişletilmesine yönelik 16 GB iç depolama ve kart yuvası bulunmaktadır. SJ1.5 ön ve arka kameralarını desteklemekte ve çizilmeye dayanıklı olan Corning Gorilla Glass 3 ile korunmaktadır. SJ1.5, Android Lollipop işletim sistemini kullanmaktadır. Adını, Silikon Vadisi’nin bir baka büyük şehri olan San Jose’den almaktadır.

Etiketler: » » » » » » »
Share
8004 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?