logo

Girne’nin Yeni 5 Yıldızlı Oteli LORD’S PALACE Açıldı

mh_lords_palace

Aydoğan Group’un turizm alanında ilk yatırımı LORD’S PALACE, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde açıldı. Kıbrıs’ın çekim noktası Girne’de, geleneksel İngiliz mimarisine sahip LORD’S PALACE’ın açılış gecesine KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İçişleri Bakanı Kutlu Evren ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün yanı sıra sanat, siyaset, cemiyet ve iş dünyasından 1000’e yakın davetli katıldı. Gecede konuşma yapan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aydoğan, turizm sektörüne LORD’S PALACE ile girdiklerini ayrıca 2017 yılında yeni bir otel yatırımlarının da olacağını söyledi.

Turistlerin Yeni Gözdesi Olacak

25 bin metrekare alana kurulu LORD’S PALACE, deniz manzaralı 1 kral dairesi ve 17 suit odası olmak üzere toplamda 250 oda ile hizmet veriyor. Şehrin merkezine yürüme mesafesinde olan otel,  Girne manzaralı teras katındaki havuzun yanı sıra; 470 metrekarelik sahiliyle ön plana çıkıyor. Otel, gurme restoranları, bar ve SPA’sıyla da yerli halkın  ve yabancı turistlerin ilk tercihi olmaya aday.

Yeşilin ve mavinin tarihle buluştuğu Kuzey Kıbrıs’a yeni bir soluk getirmeye hazırlanan LORD’S PALACE, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu farklı konsepteki restoranlarıyla ‘damak hafızalarında’ unutulmaz tatlar bırakacak. Girne’nin nefes kesen panoramasına hakim Sky Bar’da ise haftada 3 gün DJ performansları yaz gecelerini hareketlendirecek.

1000 metrekarelik alan üzerine kurulu LORD’S SPA, misafirlerin hem ruhları hem bedenleri dinlenecek. SPA merkezi ise kelimenin tam anlamıyla dinlenmek ve tatillerini en iyi şekilde geçirmek isteyenlerin adresi.

LORD’S PALACE, hizmet kalitesini tatil için gelen misafirleriyle birlikte toplantı salonlarında kongre turizmine de taşıyor. Güçlü teknolojik alt yapıya sahip otel bilim, sağlık, iletişim gibi farklı alanlarda kongre ve konferanslara ev sahipliği yapmaya hazır.   Ayrıca balo salonuyla geleceğine ilk adımlarını atacak çiftler için özel bir düğün ve balayı adresi de oluyor.

Etiketler: » » » » » »
Share
3711 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?