logo

gnçtrkcll’lilere 1 SMS’le “bigünlük” Paketler

mh_gencturkcell_gunluk

gnçtrkcll, şimdi de zor anlarında gençlerin yanında. Bakiyesi azalan, paketi biten gençlerin imdadına yetişecek gnçtrkcll paketleri sadece 1 TL. gnçtrkcll, üyelerine her yöne 20 dakika konuşma, her yöne 100 SMS veya 100 MB’lık internet paketlerinden her birini SMS göndererek satın alma imkanı sunuyor. Hattında bakiyesi olmak koşuluyla kampanyadan 26 yaş altı faturasız tüm gnçtrkcll’liler yararlanabiliyor.

1 SMS’le “bigünlük” paketler

gnçtrkcll’in gençleri düşünerek hazırladığı “bigünlük” paketleri almak için sadece 2222’ye SMS göndermek yeterli. 24 saat geçerliliği olan her yöne 20 dakika paketi için BIGUN DK, her yöne 100 SMS paketi için BIGUN SMS ve 100 MB paketi için BIGUN MB yazıp 2222’ye göndermek gerekiyor.

Turkcell Genç Segment Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar “7,3 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, kurulduğu günden bu yana her zaman ilklere, pek çok avantaja ve eğlenceli aktiviteye imza attı. Şimdi de gnçtrkcll’lilerin anlık dakika, SMS ya da internet ihtiyaçlarına çözüm olarak sunduğumuz 1 TL’lik kampanyamızla gençlerin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu hizmetimizi gençlerin, günlük hayatta anlık yaşadıkları bakiye sorunlarını ortadan kaldırmak için onların beklentilerinden yola çıkarak hazırladık. Gençler için internetsiz, sms’siz ve dakikasız bir hayat neredeyse düşünülemez. Biz de gençlerin hiçbir zaman hiçbir yerde mağdur olmaması ve gnçtrkcll’in sunduğu avantajlar dünyasından en iyi şekilde yararlanabilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Etiketler: » »
Share
3326 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+5 = ?