logo

Go Meso’nun Terasında Lezzet Yolculuğu

mh_go_meso

Geleneksel pişirme teknikleriyle misafirlerine lezzetli bir deneyim yaşatan Go Meso, konforlu oturma alanı ve doğanın ortasındaymış hissi veren terasıyla şehrin ortasında keyifli bir kaçış noktası oluşturuyor. Terastaki rengarenk minderler, zarif ahşap malzemeler ve yalın tasarım anlayışı, mekanı sakin ve huzurlu kılıyor. Babil’in Asma Bahçeleri’nden ilham alan doğal ortam, Go Meso’nun özgün tarzına vurgu yapıyor.

Restoran girişinden itibaren farklı istasyonlar ile lezzet yolculuğuna çıkaran Go Meso’nun her noktasında Mezopotamya topraklarının bereketi hissediliyor. Go Meso, Japonya’nın Yakitori ızgarasından Çin’in Wok ocağına, Hindistan’ın Tandoori fırınından Moğol Barbeküsü’ne ve Mezopotamya’nın taş fırınına kadar uzanan bir lezzet yelpazesi sunuyor. Yöresel ve doğal malzemeler, reçetelerin otantikliğini yitirmeden aslına sadık kalınarak hazırlanıyor.

Misafirler, Go Meso’nun geniş iç alanının yanı sıra yaz aylarında serin ve keyifli bir ortam sunan terasta da deneyimli şefler tarafından 6 farklı pişirme tekniği ile hazırlanan benzersiz lezzetlerin tadını çıkarabiliyor.

http://www.gomeso.com.tr/

Etiketler: » » »
Share
5195 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?