logo

Gökhan Nalbantoğlu Ereteam Genel Müdürü Oldu

mh_ereteam_gokhan_nalbantoglu

Bilişim sektöründe 13 yıldır çözümler sunan Ereteam, sektörde 20 yıllık deneyim ve birikime sahip Gökhan Nalbantoğlu ile yola devam ediyor.

Ereteam’de Genel Müdür olarak göreve başlayan Gökhan Nalbantoğlu’nun uzmanlık alanları arasında donanım, yazılım, kanal ve direkt satış, ürün pazarlama, iş geliştirme, danışmanlık ve eğitim yer alıyor. Nalbantoğlu, ayrıca bankacılık, kamu, telekomünikasyon, sigortacılık sektörlerindeki bilişim ihtiyaçlarının analiz, proje ve satış süreçlerinde de deneyim sahibi.
Kariyerine 1992 yılında Siemens – Nixdorf’ta Teknik Yönetici Asistanı olarak başlayan Nalbantoğlu, 1994-2008 yılları arasında HP’de görev yaptı. HP Türkiye Çevre Bilimleri Ürün Müdürü olarak başladığı görevini HP MEA Kurumsal Müşteriler Satış Müdürü olarak devam ettirdi. 2001-2009 yılları arasında da EMEA ve MEA bölgelerinde farklı yöneticilik görevlerinde bulundu. 2009-2012 yılları arasında SAS Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan  Nalbantoğlu, 2012- 2014 yılları arasında IBM Türkiye Yazılım Ülke Lideri ve MEA Bölgesi Cloud& SaaS Satış Lideri olarak kariyerine devam etti. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri’nden mezun olan Nalbantoğlu, yüksek lisansını yine aynı üniversiteden Endüstri Mühendisliği üzerine almıştır.

Etiketler: » »
Share
2483 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?