logo

Grand Prestige Hotel&Spa 25 Yaşında

mh_grand_prestige_hotel

“Otelcilikte istikrar sağlamak önemlidir, 25 yılda 400.000 misafir ağırladık”

1990 yılından bugüne yerli ve yabancı 400.000 ziyaretçiyi ağırlayan, Akdeniz Bölgesi’nin ilk bisiklet dostu Uran Holding’e bağlı 5 yıldızlı oteli Grand Prestige Hotel & SPA, 732 yatak kapasiteli 342 odası ile yerli ve yabancı misafirlerine yüksek kalitede hizmet sunuyor. Uran Turizm Genel Koordinatörü Bülent Çimenli, geçmiş yılları değerlendirirken Uran Holding olarak sektörü sürekli takip ediyoruz. 25 yıllık tecrübemizle her yıl yeni hedefler belirleyerek, sektörün hizmet ve kalite çıtasını yükseltme ve yeni yatırımlar gerçekleştirme gayesindeyiz. Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla ülkemize yarar sağlama hedefimiz hiçbir zaman son bulmayacaktır dedi.

Pedallar doğanın kalbinde çevriliyor

Akdeniz sahil şeridinde, antik şehir Side’ye 7 km, Antalya’ya 75 km ve havaalanına 65 km uzaklıkta yer alan Grand Prestige Hotel&Spa, denize 200 metre mesafede yer alıyor.

Çimenli, otelin bulunduğu bölge itibariyle bisiklet sporu yapmaya oldukça elverişli bir konumda olduğunu belirterek “İşletmemizin doğal yapısı ve bölgenin coğrafik konumu gereği tabiat, sakinlik teması vurgulandı. Bisiklet sporuna yaklaşımıyla farklılaşan, Akdeniz Bölgesi’nin ilk bisiklet dostu oteli olarak; müşterilerimize rota, rehberlik ve kiralama servisleri, bisiklet garajı ve bakım odası hizmeti sunuyoruz. Doğayla iç içe göl kenarı yürüyüşleri yapılabilen tesisimiz Deniz ve Toros Dağları manzaralı odalara sahip olan özgün mimarili tek bir binadan oluşuyor. Müşterilerimiz ister kendi bisikleti ile isterse otel imkânlarını kullanarak bisiklet kiralayabiliyorlar. Bisiklet dostu otelimiz Türkiye Bisikletliler Derneği’nin Antalya’daki 1. üyesidir. Bisiklet dostu otel, tüm dünyada bisiklet sporuna gönül vermiş insanların rota planlamalarında etken olmuş bir çalışmadır. Doğa dostu otel olarak misafirlerimizin konforundan ödün vermeden, her ihtiyaca yönelik proaktif çözümlerle temamızda bütünlük sağlıyoruz. Yurtdışındaki ziyaretçilerimiz bisikletlerini emanet bırakıp sonraki sene tekrar otelimizde konaklamaya geliyorlar” dedi.

www.grandprestige.com

Etiketler: » »
Share
3148 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?