logo

Güçlü Bir Wifi Ağı İçin : TL-WA855RE

mh_tp_link_tl_wa855re

TP-LINK, kablosuz ağ kullanıcılarının en önemli sorunu olan kapsama alanı sorununa çözüm getiren yeni bir menzil genişleticiyi (range extender) satışa sundu. TL-WA855RE model ürün, güçlü teknik özellikleri sayesinde daha geniş ve güçlü bir WiFi oluşturulmasını sağlıyor.

300Mbps kablosuz hıza sahip olan cihaz,  mevcut WiFi kapsama alanını artırarak hızlı ve güvenli kablolu ve kablosuz bağlantı oluşturuyor. Küçük ama güçlü gövdesi, iki harici antenle tamamlanan ürün, istikrarlı bir şekilde WiFi sinyallerini ihtiyaç duyulan noktalara uzatıyor. MIMO teknolojisi sayesinde güçlü bir ağ oluşturan ürün, son derece basit bir şekilde kurulup ağı genişletiyor. Akıllı LED göstergesi ile evde/ofiste en uygun yere yerleştirilen cihaz, üzerindeki WPS düğmesine basılarak ağa dahil oluyor ve modemden aldığı WiFi sinyalini o noktada tekrarlayarak ağı genişletiyor.

İki işlevli, kolay kullanılan ürün…

Cihaz, iki işlevli bir ürün. Hem menzil genişletici (RE) hem de erişim noktası (access point – AP) özelliği olan ürün, evde/ofiste WiFi ölü bölge sorununu çözen bir ürün olarak kullanılabilirken; seyahatte, bir otel odasında erişim noktası olarak işlev görebiliyor, özel bir ağ oluşturmayı sağlıyor.

TP-LINK’in mobil cihazlar üzerinden ürünlerin yönetimini sağlayan Tether uygulamasını da destekleyen cihaz, akıllı telefon ya da tablet bilgisayardan ayarlanabiliyor. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 40 USD + KDV.

Ürüne ilişkin ayrıntılı bilgi için:  www.tp-link.com.tr/products/details/cat-10_TL-WA855RE.html

Etiketler: » » »
Share
2172 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?