logo

Gültekin Çiçekçiler Suluboya Kişisel Resim Sergisi Açıldı

Piece of ART PR&Gallery ve Mor Kaftan Sanat Galerisi; Ressam Gültekin Çiçekçiler Suluboya Kişisel Resim Sergisi’ni 25 Şubat – 07 Mart 2017 tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturuyor.

Serginin açılış kokteyli; 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat: 14:00 – 17:00 arasında seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sanatçının bu ilk kişisel sergisinde; realist tarzda çalıştığı 40 suluboya eseri yer alıyor.

Sanatçı Çiçekçiler; kişisel sergisiyle ilgili düşüncelerini şöyle anlatıyor:

“Piece of ART ve Mor Kaftan ortak projesiyle, ilk kişisel resim sergimi sanatseverlerle buluşturduğum için mutluyum. Realist resimler yaparak suluboyada herkesle paylaşabileceğim bir duygusal dili yaratabilmek temel amacımdır. Yaşamın sınırsız bir temalar denizi olduğunu gözlemlediğim için; aynı temanın tekrarından özenle kaçınırım. Detaylar; gözlemlerim için çok önemlidirler. Lakin; resimlerimde baskın olanlarıyla bütünün altyapısını kurarım. Renkler ise; gerçekliklerle iç dünyam arasındaki zıtlaşmalarla oluşur. Resim benim için akıl ve ruhumun içselleştirdiklerinin en duru aynasıdır. Kişisel sergimin hazırlanmasında emeği geçen küratörlerim Günsu Saraçoğlu, Dilşad Atasoy ve Berna Karadoğan’a, açılışımızda ziyaretleri ile beni onurlandıran; sanatseverle, dostlarıma ve aileme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sanatçının eserlerini, İstanbul’da Mor Kaftan Sanat Galerisi’nde 07 Mart 2017 tarihlerine kadar izlemek mümkün.

Mor Kaftan Sanat Galerisi

Nevzemin Sk.No.: 13 Bahariye /İstanbul

Etiketler: » » »
Share
31474 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?