logo

Günsu Saraçoğlu, “Su’daki İSTANBUL” İsimli Kişisel Resim Sergisini Açtı

mh_sergi_gunsu_saracoglu

Ressam Günsu Saraçoğlu; Su’daki İSTANBUL isimli kişisel resim sergisini Venüs Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

“Su’daki İSTANBUL”  Resim Sergisi sanatçının son dönemde suluboya ve akrilik teknik ile hazırladığı eserlerinden oluşuyor. Yaklaşık 30 eserin yer aldığı sergi, 17 Ocak – 28 Ocak 2015 tarihlerinde Venüs Sanat Galerisi’nde ziyaretçilere açık olacak.

Saraçoğlu’nun İstanbul’un klasikleşmiş öğelerini kullanmaya özen gösterilmiş eserlerinde;  şehrin bir yandan gelişirken diğer bir yandan da kendine özgü dokusuna verilen zararın eleştirisi çıkış noktası olarak belirlenmiş.

Tuval üzerine akrilik teknik ile oluşturduğu resimlerinde,  İstanbul’un kaybolan zarif dokusuna eleştirel soyut bir yaklaşımda bulunmuş. Bunun yanı sıra suluboya eserlerinde ise; kaybolan eski evler, bu evlere ait detaylar (kilitler, bahçeler v.s.) tasvir edilmiş.

Sergi, 17 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 14:00’da düzenlenen bir kokteyl ile açıldı. Dostları ve sanatseverler sanatçıyı yalnız bırakmadılar.

Etiketler: » »
Share
4046 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?
#

Günsu Saraçoğlu, “Su’daki İSTANBUL” İsimli Kişisel Resim Sergisini Açtı” için 1 yorum

  1. Sanata ve sanatçıya verdiğiniz destek ve önemden dolayı teşekkürler…