logo

Güral Premier Hotels & Resorts’a Uluslararası İki Ödül

mh_gural_otel_odul_atalay_arslan

Güral Premier Hotels & Resorts adına Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan

Akdeniz’in kaliteli hizmet anlayışıyla önemli otellerinden olan “Güral Premier Hotel Belek” ile “Güral Premier Hotel Tekirova” sağladığı ayrıcaklıklarla dünyanın en prestijli otel ödüllerini kazanmaya devam ediyor. Misafirlerine birinci sınıf unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için sürekli bir kalite anlayışı ile hareket eden oteller, World Luxury Hotel Awards organizasyonundan iki ayrı kategoride ödülle döndü.

World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisi içinde hizmet standartlarını yükseltmeyi hedefleyen dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri. Ülke, kıta ve küresel bazda farklı kategorilerde lüks otellerin ödüllendirildiği organizasyondan Güral Premier Hotels & Resorts 4. kez ödülle ayrıldı.

Bu yıl iki kategoride birden ödüle layık görülen Güral Premier Hotels & Resorts adına Güral Premier Hotel Belek Genel Müdürü Atalay Arslan, 24 Ekim 2015’te Hong Kong’ta gerçekleşen ödül törenine katılarak ödülleri teslim aldı. “Lüks Sahil Tatil Mekanı” ve “Lüks -Her Şey Dahil- Aile Oteli” anlamına gelen “Luxury Beach Resort” ve “Luxury Family All-Inclusive Hotel” kategorilerinde ödüle layık görülen Güral Premier Hotels & Resorts adına konuşan Arslan “Her zaman daha iyisi için çalışıyoruz, kaliteli hizmet anlayışımızın ödüllendirilmesi bizim için gurur verici” dedi.

Etiketler: » » »
Share
3037 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+8 = ?