logo

“HesapAl” İle Sipariş Vermek ve Hesap Ödemek Artık Çok Kolay

mh_hesapal

 

Akıllı telefon uygulaması “HesapAl”, kullanıcılarına hızlı sipariş verme ve tek bir tuşla hesap ödeme imkanı sunuyor. On dört aylık bir çalışma sonucunda oluşturulan uygulama; fonksiyonelliği ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Anlaşmalı seçkin restoranlarda kullanılabilen “HesapAl”, ücretsiz olarak akıllı telefonlara yüklenebiliyor ve restoranlarda bulunan QR kodu okutarak menüye kolayca ulaşıp, garson yardımı olmadan sipariş verme fırsatı sağlıyor.

Yemek sonunda Mastercard tarafından sağlanan mobil ödeme fonksiyonu sayesinde kredi kartı ile ödeme yapılabilen uygulama; Bigchefs (Astoria), Dobby’s Burger (Kızıltoprak), illy (Kanyon-Akasya), Kahve Dünyası (Kabataş), Kırçiçeği (Ortaköy), Mado (Etiler) ve Secco Cafe (Bağdat Caddesi-Hillside) restoranlarında kullanılıyor.

Uygulamanın hayata geçtiği günden bu yana kullanıcılar tarafından yoğun ilgi ve talep gördüğünü belirten HesapAl CEO’su Emre Yılmaz “Uygulamamız seçkin restoranların eklenmesiyle birlikte her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Uygulama, Türkiye’de kendi alanında ilk ve rakipsiz olmasıyla da fark yaratıyor. HesapAl ile sipariş vermek ve hesap ödemek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Uygulamanın kullanıldığı mekanlardan aldığımız olumlu geri bildirimler ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesidir. Biz ayrıca HesapAl uygulamasını kullanıcıların yanı sıra mekanlarda çalışan garsonların da en büyük yardımcısı olarak görüyoruz. Çok yakında uygulama üzerinden kullanıcı bahşiş bırakabilecek. Bu gibi hayatı kolaylaştıracak yeniliklere de devam edeceğiz” dedi.

HesapAl’ın hızlıca sipariş verme ve tek tuşla hesap ödeme imkanlarının yanında, mekan listeleme, yemekler ve mekan hakkında yorum yapabilme, diğer kullanıcıların yorumlarına gözatma, geçmiş siparişleri görüntüleme ve hesap yönetme gibi kolaylıkları da bulunuyor.

Etiketler: » » »
Share
3114 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?