logo

HGS Mobil Bakiye Yükleme Uygulaması Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştırıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) hizmetleri ile ilgili olarak hayata geçirdiği HGS Mobil Bakiye Yükleme Uygulaması ile kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Online HGS yükleme için web ortamında hgs.epttavm.com, cep telefonu uygulamalarında ise ptt.gov.tr/hgs/epttavm linkinden ulaşılabiliyor. Mobil uygulamanın hem Android hem de IOS işletim sistemleriyle uyumlu sürümleri mevcut. HGS Mobil Bakiye Yükleme Uygulaması güvenle kullanılarak HGS bakiyeleri yüklenebiliyor.. 

HGS Mobil Bakiye Yükleme uygulaması ile vatandaşlar, plaka numarası, TC Kimlik Numarası, vergi numarası veya HGS etiket numarasını kullanarak tüm HGS ürünlerinin bakiyesini görüntüleyerek kredi kartı ile kolay ve hızlı bir şekilde yükleme yapabiliyor.

Uygulamanın sağladığı diğer kolaylıklar şöyle sıralanabilir:

– Aracın HGS etiketinde ne kadar bakiye olduğu görüntülenebilir.

– Aracın HGS etiketi için minimum bakiye limiti belirlenerek uygulamanın kullanıcıyı uyarması sağlanabilir, böylece cezalı HGS geçişleri önlenebilir.

– Sık kullanılan araçların HGS etiketleri uygulamaya kaydedilebilir, böylece sadece birkaç dokunuşta HGS bakiye yüklemesi gerçekleştirilebilir.

– HGS bakiye faturaları e-posta ile alınabilir.

– Geçmiş yüklemeler görüntülenebilir, tarihe göre sıralanabilir.

Etiketler: » » » »
Share
3116 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?