logo

Hilton Garden Inn 15. Otelini Safranbolu’da Açtı

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Türkiye’deki en yeni oteli Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açtı. 124 odalı otel, halihazırda dünya çapında faaliyet gösteren 700 Hilton Garden Inn tesisi arasına katıldı.

Modern dekorasyonuyla otel, UNESCO Dünya Mirası listesindeki Safranbolu’nun tarihi merkezine çok yakın mesafede bulunuyor. Hilton Garden Inn konuklarına otantik Osmanlı şehrinin geçmişini keşfetme imkanı sunuyor. Misafirler, tarihi yürüyüş güzergahları, Kristal Teras, Kaymakamlar Evi, Tokatlı Kanyonu ve Hıdırlık Tepesi gibi görülmesi gereken yerlere kolayca ulaşabiliyor.

Hilton Garden Inn Safranbolu Genel Müdürü Onur İslam “Modern tasarımlı ve konforlu odalarımızda misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Merkezi konumu sayesinde otelimiz, hem huzurlu bir yer arayanlar hem de şehir merkezi ve alışveriş noktalarına yakın konaklamak isteyenler için ideal bir alternatif” dedi.

Konuklar, otelin sıcak ve huzurlu lobisinde manzaranın keyfini çıkarırken, dileyenler de sıcak açık havuzu ve fitness merkezinden yararlanabilir.

350 kişi kapasiteli üç esnek toplantı odası bulunan Hilton Garden Inn Safranbolu’da kurumsal veya özel davetler için 700 konuk kapasiteli bir teras da mevcut.

Hilton Garden Inn Küresel Başkanı John Greenleaf “Türkiye halihazırda faaliyette gösteren 14 Hilton Garden Inn oteli arasına katılan Hilton Garden Inn Safranbolu’yu açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Markamızın imzası memnuniyeti garantisi ile konuklarımıza rahat ve huzurlu bir konaklama sunuyoruz” dedi.

Hilton Garden Inn Safranbolu konuklarına, standart hizmetlerine ek olarak otelin her yerinde ücretsiz Wi-Fi, 24 saat açık iş merkezi ve tam teçhizatlı spor salonu sunuyor. Garden Grille and Bar sipariş üzerine hazırlanan kahvaltı ve akşam yemeği, dünya mutfağı ve yerel lezzetlerden oluşan geniş bir seçki ve akşam oda servisi hizmeti veriyor. 24 saat boyunca açık Pavilion Pantry’de ise tatlı çeşitlerinden soğuk içeceklere pek çok atıştırmalık bulunuyor. Tüm odalarda kaliteli malzemeler, markanın imzası temiz ve konforlu yataklar, çalışma masası ve ergonomik sandalyeler bulunuyor.

Hilton’un ödüllü konuk sadakat programı HHonors, Hilton Garden Inn Safranbolu’da da uygulanıyor. Doğrudan, diledikleri bir Hilton kanalından rezervasyon yapan HHonors üyeleri, özel üye indirimi ve ücretsiz standart Wi-Fi gibi avantajların yanı sıra Hilton HHonors uygulaması üzerinden check-in, oda seçimi, Dijital Anahtar gibi dijital hizmetlerden faydalanabiliyor.

Hilton Garden Inn hakkında daha fazla bilgi için: www.hgi.com ve www.news.hgi.com

Adres: Yenimahalle Halkevi Sk. No:12 Safranbolu – Karabük

Etiketler: » » »
Share
3829 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+9 = ?