logo

Holland & Sherry 180. Yılını İngiliz Konsolosluğu’nda Kutladı

mh_holland_sherry_180_judith_slater

İngiltere Başkonsolosu Judith Slater

En prestijli moda evlerine, lüks markalara ve dünya çapında ülkelere yüksek kaliteli kumaş temin eden Holland & Sherry, 180. yılını Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası, Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı’nın da katkılarıyla 29 Eylül 2016 tarihinde İngiliz Konsolosluğu’nda gerçekleşen önemli bir geceyle taçlandırdı.

Bu önemli geceye İngiltere Başkonsolosu Judith Slater ve Holland & Sherry Bölgesel Direktörü Walid Bathich’in yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen simaları ve seçkin markaların yöneticileri bir araya geldi.

Türkiye ile 20 yıldır işbirliğini sürdüren Holland & Sherry, temsilcileri ve sadık müşterileri sayesinde gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Türkiye ile sağlam ilişkilere sahip olduklarını vurgulayan Bathich “Türkiye, daima Holland & Sherry için büyük bir stratejik öneme sahip olacaktır. Bu nedenle bütün ortak ve müşterilerimize desteğimizi sürdürerek bu başarının ilerleyen yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz” dedi.

Holland & Sherry 2016 yılında ilk defa 180. yılına özel olarak “Capsule Wardrobe” adını verdiği bir kadın giyim koleksiyonunu tanıttı. Seçkin kadınlara hitap eden bu koleksiyon, üretiminde kullanılan lüks kumaşlar sayesinde ürünlerin kombin haricinde tek parça olarak da bir mücevher gibi parlamasını sağlıyor.

Holland& Sherry, şıklık, kalite, konfor ve lüks kavramlarını gösterişsizce yaşayan, aynı ortak değerleri paylaştığı elit ama reklamı sevmeyen müşteri kitlesine hitap ediyor.  Firma, kraliyet aileleri başta olmak üzere, dünyanın ileri gelen tanınmış veya toplumun üst kesimlerine mensup bir portföye sahip. Bu kalitenin sırrı markanın her geçen yıl daha seçkin kumaşlar üretmek için aralıksız araştırmalarına devam etmesi. Kullanılan merinos yünleri, lüks Moğol kaşmirleri kumaşların zamanının ötesine geçen bir kalitede yüksek zevklere hitap etmesini sağlıyor. Bu sayede Holland & Sherry giyinmek daima geleceğe önemli bir yatırım ve ayrıcalık oluyor.

“Anniversary Collection” 180. yılında gerçek Holland & Sherry tarzını sergiliyor. Dünyanın en seçkin ipleri ile özenle dokunan kumaşlar bütün zevklere hitap ediyor. Bu yıl tanıtımı gerçekleştirilen “Masquerade Collection”, ipek, kadife ve lurex tasarımlarını bir arada kullanan, resmi davetler ve sanatsal kostümler için uygun bir koleksiyon olma özelliği taşıyor.

Holland & Sherry, 180. yılını markasını taçlandırarak kutluyor. 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle kullanılmaya başlayan yeni logo markanın kalite, lüks, gelenek, asalet gibi karakteristik özelliklerini ön plana çıkarmanın yanı sıra Holland & Sherry’i 21. yüzyıla taşıyor.

Etiketler: » » » »
Share
3350 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?