logo

“Hoşgeldin Boyacı”nın Prömiyeri Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde Gerçekleşti!

mh_tiyatro_hosgeldin_boyaci

18 yıllık aranın ardından Hoşgeldin Boyacıadlı oyunla tiyatro sahnelerine geri dönen Erdal Özyağcılar’ın Berna Laçin ve Gözde Çetiner ile seyirciyi bir hayli güldürdüğü oyunun prömiyeri DYO’nun katkılarıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Uzun bir aradan sonra tiyatro seyircisiyle buluşmanın heyecanını yaşayan Erdal Özyağcılar’ı sahnede izlemenin ayrı bir keyif olduğunun konuşulduğu gecede Laçin, Çetiner ve usta oyuncu performanslarıyla dakikalarca ayakta alkışlandı.

Geçen yıl Zeynep Özyağcılar’ın kurduğu Tiyatro Martı’nın ikinci oyunu Hoşgeldin Boyacı; yasak ilişki yaşadığı sevgilisi ile tatilinden yeni dönen Marcia (Berna Laçin), tadilat ve boya işleri yarım kalmış evine geldiğinde önce değişen boyacıyla (Erdal Özyağcılar) ardından sevgilisinin karısı (Gözde Çetiner) ile karşılaşacaktır. Her üçünü de sürprizli bir gün beklemektedir.

Tiyatro Martı, Donald Churchill  imzası taşıyan ve Füsun Günersel’in dilimize çevirdiği The Decorator oyununu Hoşgeldin Boyacı adıyla tiyatroseverlerle buluşturuyor. Yönetmenliğini Arif Akkaya’nın üstlendiği oyunun dekor tasarımı da yine Arif Akkaya ile Sırrı Topraktepe imzası taşıyor. Gülmecesi bol oyunun kostüm tasarımı ise Feyza Zeybek’e ait.

Demet Akbağ, Gökhan Mete, Oral & İpek Çalışlar, Selçuk Borak, Ayşen İnci gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşen ve kahkaha seslerinin eksik olmadığı gecede Özyağcılar, Laçin ve Çetiner oyunun ardından tebrikleri kabul ederek dostlarıyla sohbet etti.

Bilgi için: www.tiyatromarti.com

Etiketler: » »
Share
2275 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?