logo

HP Yeni Premium PC’lerini Tanıttı

mh_hp_pc

HP, türünün tek örneği olarak değerlendirilebilecek şık endüstriyel tasarımlı yeni Premium PC’lerini duyurdu. Ürünler, yüksek çözünürlüklü ekranlar ve Bang & Olufsen teknolojili ses kalitesi özelliklerine sahip. Duyurulan her bir PC, güçlü işlemcileri ile müşterilere mükemmel işler yapma imkânı sunacak büyüleyici Windows 10 deneyimleri sunuyor. HP ayrıca, kullanıcıların, en sevdikleri müzik sanatçılarından oluşan bir evreni keşfetmelerini sağlayacak yeni bir eğlence servisi olan HP Lounge’u da duyurdu.

HP tarafından duyurulan ürünler şöyle:

– Ödüllü HP Spectre x360’ın sınırlı sayıda piyasaya sürülen yeni versiyonu , 13,3 inç diyagonal ekran ve Bakır aksamlı tasarımıyla, Bang & Olufsen’in 90’ıncı kuruluş yıldönümüne de bir gönderme niteliğinde.

– Güzel ve şık tasarımlı HP Spectre x2 ince ve hafif bir tablet tasarımını bir dizüstü bilgisayarın üretkenliği ile birleştiriyor. Metal klavye hem tabletin hem de dizüstü bilgisayarın en iyi yanlarını tamamlıyor. Ürün, Bang & Olufsen tarafından sunulan ses kalitesini çift hoparlörlü bir tablet ve klavyeli tasarımda sunan ilk ayrılabilir bilgisayar olma özelliğini taşıyor.

– En ince dizüstü bilgisayar HP ENVY, kullanıcılara 6’ncı nesil Intel Core işlemcilerin gücünü 13,3 inç diyagonal bir dizüstü bilgisayarda sunuyor. Ürün, 12,95 milimetre kalınlığında olmasıyla 10 kuruşluk metal paranın çapı kadar inceliğe kavuşuyor ve yalnızca 1,27 kg ağırlığa geliyor.

– HP ENVY Kavisli All-in-One dünyanın en geniş kavisli all-in-one’ı olma özelliğini taşıyor. 34 inç diyagonal Technicolor sertifikalı ekran, kullanıcılar için oldukça gerçekçi bir deneyim yaratıyor. Ürün, Intel RealSense teknolojisi ile Windows Hello ve derinlik algılama becerilerini etkin hale getiriyor.

– Çağdaş tasarımlı, çarpıcı all-in-one’lar. 23,8 ve 27 inç diyagonal HP ENVY All-in-One’lar tarzı, güç ve 4K’ya varan UHD ekran kalitesini bir araya getirerek kullanıcılara aynı anda hem yaratıcı, hem üretken hem de eğlenceli deneyimler sunuyor.

– HP ENVY 32 Medya Görüntüleyici kullanıcılara olağanüstü bir multimedya ve oyun deneyimi için gereken çarpıcı görselleri ve ses kalitesini sunuyor.

HP EMEA Kişisel Sistemler ve Baskı Grubu Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Direktör Louis Perrin “Müşterilerimiz Premium seri PC’lerinde yenilikçi tasarım, güç ve güvenilirlikten beslenen deneyimler bekliyorlar. Ödüllü HP Spectre x360’tan elde ettiğimiz deneyimlere dayanarak, Premium PC’ler pazarını yeniden tanımlamayı sürdürürken, Windows 10 cihazlarının tüketicilere vereceklerini de en yüksek seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

Sınırlı sayıda piyasaya sürülen yeni sürüm Spectre x360

HP, en popüler Premium dönüştürülebilir PC’si HP Spectre x360’ı güncelleyerek ultra ince tasarımlı, uzun pil ömürlü, daha hızlı açılan ve müthiş Wi-Fi bağlantı kalitesine sahip bir versiyon oluşturdu. Cihazın yenilenmesini sürdüren HP, Intel işlemcileri güncellemenin yanında Bang & Olufsen ses kalitesi ve Gümüş – Bakır aksamlı renk seçeneklerini getirdi.

Cihaz, 6’ncı nesil Intel Core i5 ve i7 işlemcilerin yanı sıra hızıyla yıldırımı andıran, 512 GB’ye varan SSD ile güncellendi. Bu sayede kullanıcılar işlerini çok daha hızlı halledebilecekler. Yalnızca 1,4kg ağırlığında ve 15,9 milimetre kalınlığındaki ürün Quad HD ekran 12 saate kadar pil ömrü gibi özelliklere sahip. Cihaz, Continuum gibi yeni Windows 10 deneyimlerinin avantajlarını sunuyor. Kullanıcılar iş için dizüstü, eğlence için stant modu, dokunmatik tabanlı eğlence için çadır modu ve mobil için tablet modu arasında sorunsuz geçiş yapabiliyorlar. Cihaz, kullanıcıların çoklu ekranda içerik görüntülemelerini sağlayan tam boyut HDIM ve mini-DisplayPort’u destekliyor. Cihaz, üç adet USB 3.0 girişine sahip. Girişler HP USB Uyku ve Şarj modlarıyla, kullanıcıların cihaz uyku modunda olduğunda bile cihazlarını şarj etmelerini sağlıyor.

Ayrılabilir PC

HP, üretkenlikten taviz vermeyen tablet ağırlıklı tasarım talep eden müşterileri için HP Spectre x2’yi gün yüzüne çıkardı. Bu yeni Premium PC hem hafif hem de ince olmasıyla tablet ve dizüstü deneyimlerini en yüksek seviyede yaşatıyor. 10 saate varan pil ömrü, 0,84kg ağırlık ve 8 milimetre kalınlık ürünün öne çıkan tasarım özellikleri arasında. Klavye ile birlikte tablet 1,22 kg ağırlığa ve 13,15 milimetre kalınlığa geliyor. Bu da HP Spectre x’yi HP’nin bugüne kadar yaptığı en ince ikisi bir arada PC yapıyor.

6’ncı nesil Intel Core m işlemciler sayesinde cihaz, serin ve sessiz çalışma sağlayan fansız tasarıma sahip. Tablet, yıldırımı andıran hızıyla, 256GB’ye varan SSD özelliği ile öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar PC’lerini açtıklarında hızla uygulamalarını yükleyebiliyorlar. 42-watt/saatlik pil, parlaklığı artıran optik bağlı ekran ve görüntüyü ekranda tutarak, PC’nin belirli bölümlerinin güç tasarrufuna geçmesini sağlayan Panel Self Refresh (PSR) özellikleri cihazın öne çıkan diğer yenilikleri arasında.

Cihaz, üretkenliğe yönelik olarak tam boyutlu, 1,5 milimetrelik seyahat klavyesi ve 120 x 55 milimetrelik dokunmatik yüzey ile birlikte geliyor. Klavye, manyetik bir bağlayıcı aracılığıyla kolaylıkla ayrılık takılabiliyor ve dizüstü bilgisayarın üretkenliğini, kullanıcı hareket halindeyken tablet formunda sunuyor. Kullanıcılar, klavyeyi yükselterek, yazma konforlarını duruma göre artırabiliyorlar. PTP teknolojili dokunmatik yüzey kullanıcılara, Edge tarayıcıda gezinirken keyifli bir deneyim sunuyor. Klavyenin altı dokuma kumaşla kaplı. Klavyenin üstü ise alüminyumdan imal edilmiş bulunuyor. Cihaz, 3,5 milimetrelik, paslanmaz çelikten imal edilmiş, U şeklindeki destek ünitesi, sürtünme mafsalı sayesinde 12 inçlik Full HD (1920 x 1280) diyagonal ekranın 150 derece arkaya yatırılabilmesine imkân tanıyor. U şeklindeki destek ünitesi daha büyük pil haznesine yer ayrılmasını sağladığı için cihaz ince ve hafif kalmasına rağmen uzun bir pil ömrü sunabiliyor. Cihaz, iki adet USB 3.0 Type-C bağlayıcıya sahip. Her ikisi de bir görüntüleyiciyi şarj etme, ona güç sağlama ve ona bağlanma özelliklerine sahip olmanın yanında veri transferi yapabiliyor ve HP Uyku ve Şarj modlarını destekliyor. USB Type-A kullanmak isteyen müşteriler için, cihaz, USB 3.0 Type-C’den USB 3.0 Type-A’ya dönüşüm sağlayan adaptör ile birlikte geliyor.

Spectre x’nin tam bir tablet deneyimi için üç farklı kamerası bulunuyor: 1) Web tabanlı sohbet için HP Truevision FHD 5 megapiksel ön yüz kamerası 2) Fotoğraf ve video çekimi için HP Truevision HD 8 megapiksel arka yüz kamerası mega ve 3) 3D çekimler için Intel RealSense kamera R200. Bang & Olufsen ayarlı ses düzenine ise Spectre x2’nin klavyesindeki çift hoparlör eşlik ediyor ve her modda müzik dinleme keyfini yaşatıyor. Cihaz kullanıcılara harika Wi-Fi bağlantısı da sunuyor. Wi-Fi erişiminin olmadığı durumlarda ürün, 4G modülü ve HP DataPass sayesinde kullanıcılara mobil genişbant servisleri üzerinden sözleşmesiz internete bağlanma olanağı tanıyor. Her ay 250 MB’ye varan veri alabilen kullanıcılar ek paketleri düşük ücretle satın alabiliyorlar. Cihaz, yazma, çizme ve kolay navigasyon gibi işlevlere olanak tanıyan HP Active Pen ile birlikte geliyor.

HP’nin bugüne kadarki en ince ve en hafifi ENVY’si

Birçok kullanıcı, üretkenlik ve taşınabilirlik için geleneksel bir dizüstü bilgisayar ister. 13,3 inç HP ENVY dizüstü bilgisayar, ince ve hafif bir tasarımda uzun pil ömrü ve en yeni sürüm Intel işlemciler sunarak, kullanıcıların daha fazla işi daha hızlı yapmalarını sağlıyor.

Cihaz, yalnızca 13 milimetre kalınlığında ve 1,27 kg ağırlığında olmasına rağmen 10 saate kadar pil ömrü sunuyor. Cihaz, 3 hücreli 45W/s Li-iyon polimer pile sahip olması sayesinde ince bir tasarımda uzun pil ömrü sunabiliyor. Kullanıcılar 6’ncı nesil Intel Core i3, i5 ve i7 işlemciler arasından seçimlerini yapabiliyorlar. Kullanıcılar PC’lerinin hızlı yanıt vermesini de bekliyor. 13,3 inç diyagonal HP ENVY dizüstü bilgisayar 5128 GB’ye varan SSD alanına ve hızlı tepki özelliğine sahip. İnce tasarımına rağmen, müşteriler, üç adet USB 3.0 giriş ve bir adet HP Sleep ve Charge’ın yanı sıra tam boyutlu HDMI giriş ve SD kart okuyucu gibi özelliklere sahip oluyorlar. Cihaz, kavisli hatlarla bezeli metal şasisi ve yükseltilmiş mafsalıyla kullanıcılara daha rahat bir yazma ve görüntüleme deneyimi sunuyor. Çift fanın yanı sıra sol bölüm mafsalı cihazın altına daha iyi hava sirkülasyonu sağlayarak cihazın serin ve sessiz çalışmasını sağlıyor.

Cihazın ekranı, hoparlörleri ve kamerası, video, fotoğraf ve web tabanlı sohbet deneyimlerini çok daha keyifli hale getiriyor. 13,3 inç diyagonal ekran kullanıcılara capcanlı Full HD görüntüler ya da Quad HD+ çözünürlük arasından seçim yapma imkânı tanıyor. Çift hoparlörle birlikte gelen ürünün ses ayarı Bang & Olufsen tarafından yapıldı. HP TrueVision Webcam gürültü azaltma teknolojisine sahip çift sıra mikrofon özelliğiyle arka plan gürültülerini kontrol altına alarak sohbet keyfini capcanlı ve net ses eşliğinde sağlıyor. Dizüstü bilgisayar, kullanıcıların düşük ışık koşullarında dahi üretken kalmalarını sağlayacak arka aydınlatmalı klavye özelliğine sahip. Parmak izi okuyucu, Windows Hello özelliğini etkin hale getiriyor ve bu sayede kullanıcılar bilgisayarlarında yalnızca bir parmak hareketiyle oturum açabiliyor.

Çarpıcı deneyim sunan yeni All-in-One PC’ler

HP ENVY All-in-One PC’ler, performans ile üstün tasarımın yanı sıra Technicolor Renk Sertifikalı ekranlarda sunduğu olağanüstü görüntülerle, masaüstü PC’den beklenen yaratıcılık, paylaşım ve eğlenceyi kullanıcılara sunuyor. HP, 23,8 ve 27 inç diyagonal HP ENVY All-in-One’ları ve dünyanın ilk 34 inç diyagonal all-in-one PC’sini kavisli bir ekranla birlikte sunuyor. Güç ve performans arayan kullanıcılar, 6’ncı nesil Intel Core i5 ve i7 işlemciler arasından tercihlerini yapabiliyorlar. Entegre ekran kartı ürünlerin standart özellikleri. Kullanıcılar AMD Radeon R9 ekran kartını 23,8 ve 27 inç diyagonal ürünlerde tercih etme imkânına sahipler. 34 inç diyagonal HP ENVY kavisli all-in-one, kullanıcılara oyun ve video deneyimini doruğa çıkaran NVIDIA GeForce 960A ekran kartını tercih etme imkânını sunuyor. Üç ENVY All-in-One da hızlı tepki için 128GB SSD, 8GB ya da 16GB belleğe sahipler. 2TB’ye varan sabit disk seçenekleri ile kullanıcılar fotoğraf, müzik ve filmlerini saklayacak alana sahip oluyorlar.

34 inç diyagonal HP ENVY Curved, en iyi Windows 10 deneyimi için Intel RealSense kamera ve Windows Hello özelliklerini sunuyor. Bu ikili sayesinde kullanıcılar şifrelerini yazmak yerine, bilgisayarın her bir kullanıcısına özel profiller oluşturabiliyor ve söz konusu profiller üzerinden bilgisayara giriş yapılabiliyor. Intel RealSense kamera ayrıca video, 3D kayıt ve PC‘yi jestlerle kontrol etme imkânı tanıyor. 34 inç diyagonal ekran ve WQHD+ çözünürlük sayesinde kullanıcılar, Windows 10 Snap özelliğini de kullanarak ekranın birçok farklı pencereyi aynı anda göstermesini de sağlayabiliyorlar. 23,8, 27 ve 34 inç diyagonal HP ENVY All-in-One’lar, Technicolor Renk sertifikasına sahipler. Böylelikle kullanıcılar bir film izlediklerinde, fotoğraf düzenlediklerinde ya da online alışveriş yaptıklarında karşılarına çıkan renkler orijinal halleriyle aynı oluyor. 23,8 ve 27 inç diyagonal HP ENVY All-in-One diyagonal ekranlar QHD’den 4K Ultra HD’ye kadar değişen görüntüleyicilere sahip. HP ENVY Kavisli All-in-One, 2.000 milimetre kavis yarıçaplı, 34 inç WQHD+ diyagonal görüntüleyiciye sahip.

HP ENVY All-in-One PC’ler her açıdan ince ve şık görünüyor. 23,8 ve 27 inç diyagonal HP ENVY All-in-One’larda ekran -5° ila 35° eğilebilirken, 34 inç diyagonal HP ENVY Kavisli All-in-One’da 0° ila 25° eğilerek daha da konforlu bir seyir zevki yaratıyor. Ürünler, çağdaş tasarımları sayesinde her türlü mutfak, oturma odası ya da home office’e mükemmel uyum sağlıyor. ENVY All-in-One PC’ler HDMI giriş ve HDMI çıkış özellikleriyle ikinci bir ekrana bağlanabiliyor. HP ENVY All-in-One PC’ler, iki adet USB 3.0 giriş ve bir adet üçü bir arada medya kart okuyucu ile birlikte geliyor. Girişler ve okuyucuya ön panelden kolayca erişilebiliyor. Arkada ise iki adet USB 2.0 ve iki adet USB 3.0 giriş bulunuyor. Onların yanında HDMI ve LAN girişleri bulunuyor. Bu düzen sayesinde kablo karmaşası oluşmuyor ve alan ferahlığı yaratılıyor.

23,8 ve 27 inç diyagonal HP ENVY All-in-One’lar, dört adet öne atımlı hoparlöre sahip. 34 inç modelde ise Banf & Olufsen ses ayarlı iki yüksek frekanslı hoparlörün de dahil olduğu toplamda altı hoparlör yer alıyor.

Büyüleyici görsellik ve sesle bezeli yeni ENVY Görüntüleyici

HP ENVY 32 Medya Görüntüleyicisi, HP masaüstü PC portföyünü, kullanıcılara sinematik bir deneyim sunacak şekilde tamamlıyor. 32 inç diyagonal Quad HD görüntüleyici eğlenceyi bir sonraki seviyeye taşıyarak, kullanıcıların en sevdikleri oyunları, filmleri, fotoğrafları ve uygulamaları capcanlı görseller ve harika renk tonlarıyla yaşamalarını sağlıyor. Geniş izleme açısı teknolojisi kullanıcılara istikrarlı renkler, çarpıcı görüntü netliği gibi ayrıcalıkları farklı açılardan bile sağlayabiliyor. %100 sRGB renk alanı da orijinaline uygun renk tonunu temin ediyor. Cihaz, AMD FreeSync teknolojisine sahip. Bu teknoloji görüntüdeki bozulmaları azaltıyor, akıcı oyun keyfi sağlıyor ve fare gecikmesini engelleyerek oyun keyfini daha da akıcı hale getiriyor.

Kullanıcılar tabletlerini ve telefonlarını MHL, HDMI ya da DisplayPort üzerinden şarj edebiliyor. En uygun hale getirilmiş video ölçekleme sayesinde kullanıcılar, içerikleri mobil cihazlarından sorunsuzca izleyebiliyor. Cihaz, kullanıcılara ön yüze bakan 6-watt çift hoparlör ve Bang & Olufsen tarafından ayarı yapılmış seslerle olağanüstü bir ses ve görsellik deneyimi yaşatıyor.

HP Lounge – Sevdiğiniz Sanatçılar daha da Yakınınızda

Universal Music Group ile başarılı bir ortaklık kuran HP ayrıca, kullanıcıların en sevdiği şarkıların evrenine kendilerini bırakacakları yeni bir eğlence hizmeti HP Lounge’ı tanıtıyor. Müzik ve eğlence, PC’lerden en büyük kullanım özelliklerinden biri ve HP Lounge kullanıcıları artık dünyanın en popüler sanatçılarına reklamsız bir web radyo yayın hizmeti üzerinden 12 ay sınırsız erişebilecek. Ayrıcalıklı müzik içeriklerine ulaşıp benzersiz müzik deneyimi yaşayabilecekler. HP Lounge müzik tutkunlarının vazgeçemeyeceği bir platform. Kullanıcılar HP ile Universal Music’in özel olarak derlediği içeriğin keyfini çıkarabildiği gibi perde arkası haberlere, videolara, sanatçı röportajlarına ve albüm eleştirilerine de ulaşabiliyor. Ayrıca konser biletleri de kazanma, en sevdikleri sanatçılarla tanışma, kayıt stüdyolarını ziyaret etme ve özel gösterilerde VIP paketlere elde etme şansı gibi parayla satın alınamayacak kadar değerli deneyimler yaşayabiliyorlar. Tüm bunların yanı sıra Universal Music’in benzersiz kataloğundaki en büyük isimlerin 12 aylık reklamsız, sınırsız web radyo yayınlarının da tadını çıkarabiliyorlar. Müzikler janr, sanatçı ve ortam türüne göre derlenmiş halde bulunuyor. Universal Music ile birlikte HP şarkılara ve ayrıcalıklı içeriğe sınırsız erişim sunarken inovatif ürünlerin keyfine varılmasını sağlıyor. HP Lounge uygulaması Microsoft Store’dan indirilebiliyor ve ürüne Avrupa ve Ortadoğu’da 22 ülkede ulaşılabiliyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

– HP Spectre x360, 999 avrodan başlayan fiyatlarla Ekim ayından itibaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

– HP Spectre x2, 1099 avrodan başlayan fiyatlarla Kasım ayından itibaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

– 13 inç HP ENVY, 799 avrodan başlayan fiyatlarla Ekim ayından ititbaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

– 34 inç HP ENVY Kavisli All-in-One, 2499 avrodan başlayan fiyatlarla Kasım ayından itibaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

– 23,8 inç ve 27 inç HP ENVY All-in-One paketler sırasıyla 1499 ve 1799 avrodan başlayan fiyatlarla Kasım ayından itibaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

– HP ENVY 32 Medya Görüntüleyici, 579 avrodan başlayan fiyatlarla Kasım ayından itibaren EMEA bölgesinde bulunabiliyor.

www.hp.com.tr

Etiketler: » » » » » » »
Share
2494 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+9 = ?