logo

HTC’nin Yeni Akıllı Telefonu Desire EYE Türkiye’de

mh_htc_desire_eye

HTC, kategoride dengeleri alt üst edecek yepyeni HTC Desire EYE akıllı telefonunu Türkiye’de satışa sundu. HTC Desire EYE akıllı telefona operatörler üzerinden avantajlı kontratlı tekliflerle veya peşin olarak 1899 TL’den sahip olunabilecek. Ön kamera ve sizi en iyi halinizle tam merkeze yerleştiren yazılım sayesinde, cihaz hayatın büyük ve küçük anlarını yüksek kalitedel netlik içinde yakalıyor. Görüntü kalitesinden taviz vermeden zoomlama, kırpma ve baskı çıkartmanıza imkân veren detaylı görüntü kalitesi için 13MP ön ve arka kameralara sahip olan cihaz, kaliteli fotoğraf ve videolar çekmeyi ve selfie’ler (özçekimler) yapmayı sevenler için donatıldı. BSI sensörleri loş ışıklı koşullarda dahi net fotoğraflar yakalarken her iki kamera üzerindeki akıllı çift LED flaş ise, ortamdaki ışık düzeyleri daha da düştüğünde de sizi iyi gösteren, doğal tonlar sağlıyor.

 Multimedya yardımcınız

Üç gelişmiş mikrofon, o anda etrafınızda ne olursa olsun HTC’nin kendine has ses kalitesini daha da üst düzeylere çıkartarak net sese sahip normal ve görüntülü çağrıları güvence altına alıyor. HTC BoomSound ve nefes kesen 5,2 inçlik ekran, cihazı en üst düzey multimedya yardımcınız haline getirmek ve fotoğraf ve videolarınızı görüntülemenin iyi bir yolunu sunmak üzere bir araya geliyor.

Cesur, parlak, çift renkli, suya dayanıklı tek parça gövde tasarımı sadece şık olmakla kalmıyor, aynı zamanda odaklama için iki kademeli özel bir kamera tuşu ile sizi en iyi halinizle görüntülemenin mümkün olan en basit şekilde gerçekleştirilmesini ve tek elle dahi anında konforlu, harika çekimler yapabilmenizi de sağlıyor.

Yüz birleştirme ve cilt düzeltme özelliği

HTC’nin yeni Akıllı Göz deneyimi (Eye Experience) ve Zoe uygulaması, Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve yüksek hızlı 4G bağlanabilirlik sayesinde, nerede olursanız olun en iyi çekimlerinizi pürüzsüz ve basit bir şekilde düzenleyip paylaşabileceksiniz. Tamamıyla orijinal bir görünüm için yüzünüzü bir arkadaşınızın veya ünlü birinin yüzü ile birleştirmenize imkan veren Yüz Birleştirme özelliği veya arzuladığınız cilt düzeltme düzeyini ayarlayarak resim çekilmeden önce etkiyi gerçek zamanlı olarak önceden izleyebildiğiniz Canlı Makyaj gibi cihaza yapılan en sevilen eklemelere de HTC Akıllı Göz içinde yer veriliyor.

 www.htc.com

Etiketler: » »
Share
2436 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?