logo

Huawei Enterprise Kanal Direktörlüğü’ne Atama

mh_huawei_nermin_ogut

Huawei Türkiye Enterprise Kanal Direktörü Neriman Öğüt

Huawei Enterprise birimi, kanal yapısı özelinde yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Uzun yıllardır BT sektöründe farklı görevlerde bulunan Neriman Öğüt, kurumsal pazarda sunduğu ürün ve servislerle son dönemde adından sıkça söz ettiren Huawei Türkiye Enterprise birimine Kanal Direktörü olarak atandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Neriman Öğüt, kariyerine Nebim’de “Donanım Mühendisi” olarak başladı. Sonrasında sırasıyla Estron’da “Satış Sonrası Destek Müdürü”, R&CIAS’da “İstanbul Bölge Müdürü”, Multimedya’da “Teknik Servis ve Kanal Müdürü”, Mikrotek’de Pazarlama ve Teknik Servis Müdürü ve Prolink’de “Satış Direktörlüğü” görevlerini üstlendi. Öğüt, 2012 – 2015 yılları arasında Huawei Türkiye’de Kanal Grup Müdürü olarak görev yaptıktan sonra bir yıl süre ile Logicom Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 2016 yılı Ocak ayında ise Huawei Enterprise Kanal Direktörlüğü görevine atandı.  Öğüt, Huawei Enterprise Kanal Direktörlüğü görevinde kanal yapısının yönetimi ve güçlendirilmesi, iş ortaklarına finansal alternatiflerin yaratılması ve çözüm yönetimi operasyonlarından sorumlu olacak.

Huawei Türkiye Enterprise Kanal Direktörü Neriman Öğüt Huawei Enterprise Kanal Grubu” olarak, son yıllardaki büyümenin sürdürülebilirliğini sağlamak için kanal yapımızda yetkin ve güçlü iş ortaklarımızın sayısını, ek olarak da ülke çapındaki yaygınlığını arttırıyor olacağız. Bu bağlamda, İzmir, Gaziantep ve Kayseri bölgelerinde “Bölgesel Satış Müdürleri” görevlendiriyoruz. Belirli sektörlerde sağlanan başarının tüm dikey pazarlara yaygınlığını sağlamak ve pazara sunduğumuz ürün çeşitliliğini artırmak, yine bu yılki önceliklerimizden. Bu amaçla da farklı alanlarda çalışma ve uzmanlıkları olan yeni iş ortaklarımız ile daha geniş bir yelpazede çözümlerimizi sunmaya devam edeceğiz dedi.

Etiketler: »
Share
2075 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?