logo

Huawei’den Yeni Büyük Ekranlı Akıllı Telefon: P8max

mh_huawei_p8max

Yeni Huawei P8 ailesinin büyük ekranlı üyesi “P8max” Huawei İngiltere’de tanıtıldı.

Huawei P8’in  tanıtımında ailenin 6,8 inç’lik geniş ekranıyla ilgi çeken üyesi “P8max” da sektöre sunulan ürünler arasındaydı. Uzun pil ömrü, ”Işık İzi Modu” özelliğine sahip kamerası, göz alıcı tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle Huawei’nin yeni büyük ekranlı akıllı telefonu 2015’in en çok ses getiren mobil ürünlerinden biri olmaya aday.

Cihaz, oldukça yüksek kapasiteli 4.360 mAh’lik pili Huawei’nin yenilikçi enerji tasarruf teknolojisi ile sunuyor. 15 saatten fazla kesintisiz olarak çevrimdışı video izleyebileceğiniz Cihaz, 5+13MP kamera kombinasyonu ile geliyor. P8max’ın arka kamerasında kullanılan profesyonel düzeydeki optik görüntü sabitleme teknolojisi, (D-SLR ürünlerinde kullanılan sistemle benzer şekilde) ve çift tonlu flaş desteği sayesinde, gece fotoğraflarında gerçeğe en yakın renkleri kolayca yakalayabilmenizi sağlıyor.

Büyük Ekran ve Uzun Ömürlü Pil

Huawei, P8max ile ilk kez bir mobil telefonda 6,8 inç JDI ekran kullanıyor. Bu aynı zamanda, bugüne kadar bir mobil telefonda kullanılan en geniş Full HD ekran. Telefon ayrıca sahip olduğu kullanışlı yatay görüntüleme moduyla, kullanıcıların doğru görüş açısıyla en iyi okuma deneyimini yaşamalarını sağlıyor.

Cihazın 6,8 inç’lik geniş ekranı ve sahip olduğu 4.360 mAh’lik güçlü bataryası, 6,8 mm’lik bir kasa içine yerleştirildi. Huawei’nin üstün güç tasarruf teknolojisi sayesinde, uzun süreli kullanım sunan cihaz ile 10 saat boyunca online video izlemeniz mümkün.

Fotoğraf Performansı Oldukça Yüksek

Cihaz, 5+13MP kamera kombinasyonu ile geliyor. Arka kamerada yer alan “Görüntü İşleme Özelliği” ile 13 MP’lik “Optik Görüntü Sabitleme Özelliği”, gece saatlerinde dahi en iyi görsel sonuçları elde etmenizi sağlıyor. Huawei P8max’ın optik görüntü sabitleyicisi, diyafram zamanlayıcısını 2 – 3 derece yavaşlatarak daha parlak ve net görüntülere imza atıyor. Üstelik çift tonlu flaş sayesinde, fotoğrafa daha gerçekçi biçimde yansıyan renklerle, düşük ışıkta da net ve başarılı görsellere sahip olmanızı sağlıyor.

Cihaz, ışık işleme fonksiyonu ve en iyi çekimleri sonradan düzenlemeye gerek kalmadan yapabileceğiniz video çekim fonksiyonu sayesinde, profesyonel kamera deneyimini cebinize getiriyor. P8max’ın geniş ekranı aynı zamanda selfie, panoramik, yüz odaklı ve hızlı çekim gibi farklı modlar için de ideal.

Sıradan telefonlardaki ışık düzenleme fonksiyonunun aksine, cihaz gerçek zamanlı ön izleme imkânı ve manuel olarak kontrol edilebilen pozlama imkânı sunuyor. Cihazın optik görüntü sabitleme özelliği, tripoda ihtiyaç duymadan en iyi kareleri elde etmenizi sağlarken, benzersiz “Yönetmen Modu”, kullanıcıların çektikleri kaliteli filmleri anında paylaşmalarına imkân tanıyor. Huawei’nin akıllı telefonu aynı zamanda üç farklı akıllı telefonu kontrol ederek, özel bir çekim grubu oluşturmanızı ve farklı açılardan çekim yapabilmenizi sağlıyor. Artık kolaylıkla, gerçek bir aksiyon sahnesini, hiçbir ek düzenlemeye ihtiyaç duymadan çekebilirsiniz.

Cihazın en belirgin karakteristik özelliği, yüzde 94 metal malzemeden üretilen yekpare arka yüzeyi. Cihazın gövdesi, havacılık sektöründe kullanılan standartlarda alüminyum bloklardan üretildi.

Cihaz, aşırı ısınmanın önüne geçmek için sektörün en iyi ısı dağıtım çözümünü kullanıyor. Birçok standart telefonda magnezyum alaşım kullanılırken, cihaz, günümüzün lüks otomobillerinde de kullanılan DX19 yüksek ısı iletim teknolojisine sahip. Bu termal alaşım, iletkenlik derecesi açısından paslanmaz çelikten 9 kat, alüminyumdan ise 3,8 kat daha hızlı.

Kablosuz Projektör, Bluetooth Baskı ve Daha Fazlası

Cihaz, Bluetooth baskı, kablosuz projektör ve GPS’in de dâhil olduğu üretkenlik odaklı uygulamalarla donatıldı. Cihaz, kullanıcılarının e-postalarını kolayca yönetmeleri, dokümanlarını düzenlemelerini ve diğer ofis işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeleri için ideal. Cihaz ayrıca yenilikçi bir tasarımla üretilen deri kapağının özel olarak konumlandırılmış delikleriyle, gelen aramaları ve uyarıları anında kapağı açmadan yönetmenizi sağlıyor. Deri kapak, bekleme modu desteğiyle de cihaz için iyi bir aksesuar olma özelliğine sahip.

Cihaz, Türkiye’nin de dâhil olduğu 30’dan fazla ülkede satışa sunulacak.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
3168 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?