logo

Huawei’nin Yeni Kurumsal Global Servis Merkezi Bükreş’te Açıldı

Huawei Kurumsal İş Çözümleri, Romanya’nın Bükreş kentinde yeni Global Servis Merkezi açılışını duyurdu. Yeni Global Servis Merkezi, müşterilerin ve iş ortaklarının Huawei ile etkileşim kurma biçimini değiştiren benzersiz bir çözüm platformu sunuyor. Yenilikçi Servis merkezi 2 bin metrekarelik bir alanı kaplayan yeni bir tesiste bulunuyor.

Huawei Kurumsal İş Çözümleri, teknik destek, uzaktan dağıtım, ağ operasyonu, pazarlama ve kanal desteği olmak üzere dört birimi bir arada toplayan yeni Global Servis Merkezi’ne 10 milyon Eurodan fazla yatırım yaptı. Teknik Destek birimi yedek parçaları temin etmek, müşteriler ile servis mühendislerinin koordinasyonunu sağlamak ve merkezi hizmet talebi yönetimi sunuyor. Uzaktan Servis Dağıtım birimi, müşterileri küresel servis uzmanlarıyla akıllı cihazlar kullanarak bağlıyor ve çığır açan bir işbirliği deneyimi sağlıyor. Huawei mühendisleri nerede olursa olsun, müşterilerine ve iş ortaklarına planlama, tasarım, doğrulama ve servis güvencesi faaliyetlerini sunma imkanı buluyor. Ağ Operasyon birimi, müşterilerin işletim masraflarını azaltarak, temel işlere odaklanmalarına yardımcı oluyor ve dış kaynak kullanımı ve Akıllı Şebeke Operasyon Hizmetleri (NOS) aracılığıyla müşterilere yardım ediyor. Pazarlama ve Kanal Destek birimi, müşterilere ve iş ortaklarına, Huawei hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlarken kanal danışmanlığı hizmetleri sunuyor.

Yeni Kurumsal Servis Merkezi lansmanı ile Huawei, dünyanın dört bir yanındaki küresel hizmet sunum platformunu daha da güçlendirdi.

Huawei Türkiye Servis Müdürü Yusuf Güven “Huawei Türkiye Enterprise Servis Departmanı, iş ortaklarına ve müşterilere profesyonel teknik destek, eğitim, danışmanlık ve proje uygulama hizmetleri sunmaktadır. Huawei Servis Departmanı, Türkiye’de kurumsal müşterilere, tüm Huawei ürünleri için uçtan uca hizmet sağlamaktadır. Departmanda görev alan teknik destek takımı, alanlarında deneyimli ve uzman mühendislerden oluşmaktadır” dedi. Huawei Servis Ekibi, Türkiye’nin her yerine satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile garanti ve bakım hizmetlerini Türkçe ve İngilizce olarak 7 gün 24 saat sunduğunu dile getiren Güven “Farklı lokasyonlardaki yedek parça depoları ile kısa sürelerde teslimat yapabilmektedir. Özel laboratuvar gerektiren testler dışında tüm servis hizmetleri Türkiye’deki Teknik Destek Ekibi tarafından verilebilmektedir. Daha üst seviye uzmanlık ve Ar&Ge gerektiren destek hizmetlerinde bölgesel ve global TAC merkezlerinden yardım alınabilmektedir. İş ortaklarının ve son kullanıcıların teknoloji ve Huawei ürün konularında yetkinlik kazanmaları için Türkçe ve İngilizce eğitim veren yetkili eğitim merkezleri mevcuttur. Sınıf anlatımları ve gerçek cihazların olduğu laboratuvar ortamlarında gerçekleştirilen eğitimler ile hem sertifikasyon sınavlarına hazırlanılmakta hem de Huawei ürünlerinin operasyon ve bakımı öğretilmektedir” dedi.

Etiketler: » »
Share
2118 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?