logo

“İkiSatır”, İlk Şubesi Acıbadem’de Açtı

mh_ikisatir_gorsel

Restoranlarında günde 10 bin kişiyi ağırlayan Global Restoran Yatırımları A.Ş., restoran başına 1 milyon TL’lik yatırımla “İkiSatır” konseptini hayata geçirdi. Global, “İkiSatır” ile Türk damak tadına uygun ızgara seçenekleri, fiyat politikası ve farklılaşmış konseptte restoranlarıyla geniş bir tüketici kitlesini kucaklıyor. “İkiSatır”ın ilk restoranı 27 Kasım’da Acıbadem’de açıldı.

 Izgarada enfes lezzetler  

 Izgara et ve köfte çeşitleriyle şekillenen İkiSatır’ın menüsünde birbirinden lezzetli ve farklı yemekler bulunuyor. İkiSatır’da Balkan Köfte, Osmanlı Köfte gibi özel tatların yanı sıra doğal besi Afyon süt dana etlerinden elde edilen dana filetolar da oldukça iddialı. İkiSatır’ın köfteleri dana ve kuzu kaburga etlerinin kıymasının 24 saat tuzda dinlendirilmesiyle elde edilirken, bonfileleri ise dana filetonun özel olgunlaştırma odalarında 21 gün bekletilmesi ile hazırlanıyor. Ayrıca manda sütüyle yapılan tatlılar ise İkiSatır’ın vazgeçilmezi olacak.

 Restoranda sokak lezzetleri

İkiSatır, menüsünün yanı sıra tasarımıyla da farklılaşıyor. Restoran içerisinde araç şeklinde dizayn edilen mutfak, sokak lezzetlerini restorana taşıyor. Enerjik ve samimi konseptiyle İkiSatır müşterilerini bekliyor.

Etiketler: » »
Share
2360 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?