logo

İksir Resort Town’da Hayatın Koşturmacasına Kısa Bir Mola Verin

mh_iksir_resort_town_spa

Geçirdiğiniz yorucu kış döneminin yorgunluğunu yenilendiğiniz bir tatille sonlandırmak için Kastamonu Daday’ın büyülü topraklarında bulunan İksir Resort Town, yenilenmenin reçetesini sizlerle paylaşıyor.

Daday, sarı ve kara çam ormanlarıyla, zengin orman bitkileriyle, mahsulünü cömertçe sunduğu ekinleriyle, hayvan çeşitliliğiyle dört mevsim doğanın en güzel yüzünü göstermeye devam ediyor. Oksijen deposu Ballıdağ’ın eteklerinde kurulmuş İksir Resort Town, bölgede bulunan oksijen oranının yüksek olması ile birçok hastalığa da şifa oluyor.

1920’li yıllarda aile meskeni olarak kullanılan İksir Hanım Konağı’nın aslına uygun restorasyonuyla geçmişten izler bulacak, her sabah uyandığınızda karşılaşacağınız manzarayla yeniden doğacaksınız. Gençleşmek, bedenini ve ruhunu yenilemek isteyenler için yörenin şifalı sularıyla oluşturulan Su Spa’da Türk Hamamı, Spa Merkezi, Sauna, Fitness Salonu ve yüzme havuzu bulunuyor. Vücudunuzu ve zihninizi tazeleyecek olan Su Spa’da stresin bedeninizde ve ruhunuzda yarattığı hasardan kurtulmanız mümkün hale geliyor. Sauna ve şok duşları, jakuzi odaları, masaj hizmeti ile tatil boyunca her gün yeniden doğmanın bir yolunu mutlaka bulacaksınız.

Hafiflemek, arınmak, yenilenmek ve bir saat için dahi olsa aklınızdaki sorunlardan uzaklaşmak için spanın mucizevi etkisini tecrübe etmelisiniz. SU Spa Merkezi’nin giriş bölümünden itibaren karşılaşacağınız ferahlatıcı atmosfer, farklı ışıklandırma ve müzik sistemiyle önce gözleriniz, ardından ruhunuz onarılacak. Sıcak ve soğuk suyun farklı yöntemlerle uygulanmasıyla vücudunuzun su ve tuz dengesi ayarlanacak, suyun bedeninize kazandırdığı enerji ile yorgunluğunuzdaki ve ağrılarınızdaki hafifletici etkiyi tecrübe edeceksiniz.

Doğanın uyanışını anı anına yakalayabileceğiniz İksir Resort Town’da gündelik hayatın koşturmacasına kısa bir mola vererek doğa yolculuğunuzu kendi içsel yolculuğunuzla birleştirebilirsiniz.

Etiketler: » » » »
Share
2171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?