logo

iLab Holding, Arabam.com’u Bünyesine Kattı

mh_ilab_holding_mustafa_say

iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say

Türkiye’nin online platformu iLab Holding, seri ilanlar alanındaki stratejik satın alımlarına araba ilanları kategorisindeki oyuncu Arabam.com’u ekledi.

Arabam.com yatırımı ile birlikte araba seri ilanları alanına güçlü bir giriş yapan iLab Holding, online seri ilan kategorisinde önemli bir iş tecrübesine sahip. iLab Holding halihazırda portföyünde Türkiye’nin iş ilanları portalı Kariyer.net ve emlak ilanları girişimi Emlakjet.com’u bulunduruyor.

2000 yılında kurulan Arabam.com, milyonlarca internet kullanıcısı, binlerce oto galerisi ve otomotiv şirketine hizmet ediyor. Oto galeriler ve tekil bireyler tarafından yayınlanan 100 binlerce motorlu taşıt ilanını Arabam.com internet sitesinde ve iOS/Android mobil platformlar üzerinden son kullanıcılar ile buluşturuyor.

iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say “Arabam.com yatırımımız iLab Holding’in online seri ilan pazarına stratejik büyüme alanı olarak bakışının sonucu. Doğan Grubu Arabam.com’u bugün Türkiye’nin lider araba ilanları portalı haline getirerek önemli bir başarı göstermiştir. Bizler de bundan sonra iLab olarak Arabam.com platformunu yeni hedeflere taşıyabiliyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
3623 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+4 = ?