logo

İlk Çift Kafa Tekstil Yazıcısı: Epson SC-F9200

mh_epson_yazici

Epson yeni tekstil yazıcısı modelini SIGN İstanbul 2015’te tanıttı. SC-F9200, Epson’un ilk çift kafa tekstil yazıcısı. Epson Türkiye Pro-Grafik Kanal Müdürü Özgür Özata tarafından Epson’un geniş format tekstil baskısı modellerinin yeni amiral gemisi olarak tanımlanan yeni model bünyesinde 2 adet PrecisionCore TFP baskı kafası bulunduruyor ve bu sayede saatte 100.1m² üretim hızı ile sektörün en hızlı makineleri arasındaki yerini alıyor.

Bebekler için de güvenli

Cihazın kullanımıyla üretilen ürünlerin bebekler için dahi güvenli ve sağlıklı olduğunu belirten Özata “Yeni SC-F9200; dayanıklı metalik gövdesi, yüksek kapasiteli boya haznesi, güvenli, yüksek hassasiyette kağıt besleme sistemi ve OekoTex sertifikasına sahip boya setiyle sınıfının en iyisi konumundadır. OekoTex Standart 100 Sertifikasına sahip boyalarımız ile üretilen tekstil ürünleri yetişkinler, çocuklar hatta bebeklerde bile güvenli bir şekilde giyilebilir” dedi.

Gerçek “Kömür Karası” nda siyah baskı imkanı…

Epson’un SIGN İstanbul 2015’te lanse ettiği diğer bir yeni ürünü ise HDK isimli siyah mürekkep. Dijital tekstil baskı alanında, sektörün ihtiyacına yönelik yeni bir mürekkep olan “HDK” Yüksek Yoğunluğa Sahip Siyah olarak tanımlanabilir. Gerçek “Kömür Karası” siyah tonu ile işletmeler daha az gren efekti ve en yüksek yoğunluklu siyahı deneyimleyecekler.

Yeni trendler dijital baskının elini güçlendiriyor

Kişiselleştirmenin ve kişiye özel tasarım kavramının günümüzün başlıca trendi olduğunu vurgulayan Özata “İnsanlar evlerini tamamen kendi zevklerine göre dekore etmek istemekte, kişiye özel duvar kağıtları, lambalar, minder ve perdeler talep etmekteler. Giyim bazında baktığımızda da daha farklı kesimde kıyafetler giymek istemekte, sınırlı sayıda desen arasından seçim yapmayıp her anlamda çok seçeneğe sahip olmak yükselen talepler arasında. Bu da tirajdan ziyade, basılacak farklı iş adedini arttırmaktadır. Yeni trendler dijital Inkjet baskının elini güçlendirmektedir” dedi.

www.epson.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2536 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?