logo

Ingenico, Irak’ta İş Ortaklığı Anlaşması İmzaladı

mh_ingenico_evren_gurleroglu

Ingenico Ortadoğu Bölge Satış Müdürü Evren Gürleroğlu

Kesintisiz ödeme hizmetleri alanında çözümler sunan Ingenico Grup, Irak finans ve bankacılık sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Arab Information Technology (AIT) ile yeni bir iş ortaklığı anlaşması imzaladı. Ortadoğu pazarlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren Ingenico Group, Bağdat merkezli kendi alanında yenilikçi olan, eksiksiz donanım ve yazılım çözümleri sunan Arab Information Technology ile iş ortağı oldu. Dünyanın önemli uluslararası şirketleriyle iş ortaklıkları bulunan Arab Information Technology, Irak’ta kendi bünyesinde işlem merkezine sahip ilk şirket olarak ATM satış ve hizmetleri alanında geniş bir deneyime sahip. Arab Information Technology, Irak’ın giderek büyüyen ödeme hizmetleri pazarında etkinliğini artırmak için yatırım alanında isim yapmış dünya şirketleriyle iş birliği yapıyor.

AIT ile ortaklık hedeflerimizi büyüttük

Ingenico  Ortadoğu Bölge Satış Müdürü  Evren Gürleroğlu  “Ingenico Group olarak kesintisiz ödeme hizmetleri konusundaki uzmanlığımızı Ortadoğu pazarına uçtan uca çözümler sunmak kullanıyoruz. Bölgede değer yaratmak ve bu değerleri yükseltmek için alanında uzman ve lider şirketlerle işbirliği yapıyoruz. AIT ile yaptığımız iş ortaklığımız da bu doğrultuda bir çalışmadır. İş ortaklığıyla ortaya çıkan sinerji ile bölgede müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

Bankalar ve işyerleri Ingenico’nun çözümlerinden yararlanacak

Arab Information Technology’nin CEO’su Saad Faik A. Aziz ise dünya devi bir şirketle işbirliği yaptıkları için memnuniyet duyduklarını belirterek “Bu iş ortaklığı, AIT’nin operasyonlarını sürekli genişletme misyonunda önemli bir adımı temsil ediyor. Daha da önemlisi, bankalara ve işyerlerine Ingenico’nun POS terminal ve çözümlerinin avantajlarından yararlanma fırsatı sunuyor” dedi.

www.ingenico.com.tr

Etiketler: » » »
Share
2119 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?