logo

İnnova, Yurtdışı Pazarlarında Büyümesini Sürdürüyor

mh_innova_aydin_ersoz

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz

Kiosk İnnova, bankacılığa özel çözümleriyle deniz aşırı bölgelerdeki istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Son olarak, Gana’da faaliyet gösteren İngiliz finans kuruluşu Barclays’in müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen yeni projesini hayata geçiren Kiosk İnnova, böylelikle Afrika’daki büyümesine yeni bir kilometre taşı daha ekledi. Kiosklar, müşteri memnuniyetini artırmanın yanı sıra bankanın operasyonel maliyetlerini azaltarak iş gücünü daha verimli kullanmasına olanak sağlıyor.

Hedef Gana’daki 36 şube

30 milyona yakın nüfusa sahip olan ülkede bankacılık hizmeti sunan Barclays Gana, Kiosk İnnova tarafından tasarlanan ve üretilen self-servis kiosk sistemlerini ilk olarak Accra ve Kumasi şehirlerindeki şubelerinde kullanıma açtı. Ülke çapındaki hizmetlerini, Kiosk İnnova imzalı 36 şubesi ile sürdürecek olan Barclays Gana, Kiosk İnnova’nın self servis bankacılık çözümleri sayesinde 7/24 internet bankacılığı hizmetini yaygınlaştırmayı hedefliyor. Barclays Gana, böylelikle hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini artırırken, operasyonel maliyetlerini ise azaltmış olacak. Barclays, Gana’da başlattığı bu hizmeti önce ülke geneline, sonra da Afrika kıtasında etkin olduğu diğer ülkelerde de büyümeyi hedefliyor.

İnnova ürün ve servisleri dünyada tercih ediliyor

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, yapılan yeni işbirliğiyle ilgili olarak “Türk Telekom Grup sinerjisi ve sahip olduğumuz bilgi birikimi ve tecrübe, bizi dünya çapında etkin bir konuma getiriyor. Gana’ya kadar uzanan başarılı performansımızı sürdürmek için kendimizi geliştirmeye ve yeni uluslararası işbirliklerine devam edeceğiz” dedi.

Etiketler: » »
Share
2447 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?