logo

İnnova’ya Uluslararası Ödül

mh_innova_aydin_ersoz_odul

İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz

Türkiye’de ve Avrupa’da bulut çözümü sağlayıcısı şirketlerin başarılarının tanınmasını ve teşvik edilmesini amaçlayan Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016’da ödüller 5 Ekim 2016 günü yapılan bir törende sahiplerini buldu. İnnova, Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016 kapsamında hukuk otomasyonu çözümü Lega Cloud ile “Sektörel Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti” ödülüne layık görüldü. İnnova’nın geliştirdiği Nesnelerin İnterneti (IoT) platformu SkywaveIoT ise kendi kategorisinde Türkiye birinciliğini elde ederken, Avrupa’da “Yatay Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti” kategorisinde ilk üç çözüm arasına girdi.

Avrupa çapında 20’yi aşkın ulusal EuroCloud kuruluşunun bir araya gelmesiyle oluşan ve 800 üyesi bulunan EuroCloud Europe tarafından düzenlenen EuroCloud Avrupa Bulut Ödülleri, bulut bilişim teknolojileri alanında Avrupa’nın en büyük ödül organizasyonu olarak nitelendiriliyor. 2010 yılından beri düzenlenen EuroCloud 2016 kapsamında iki dalda Türkiye birincisi olan İnnova, ülkemizi Avrupa seçmelerinde de temsil etme hakkını elde etti ve Lega Cloud çözümü ile birinciliği elde ederken SkywaveIoT çözümü ile ilk üç çözüm arasında kendine yer buldu.

“Bulut bilişim ve IoT alanında Türkiye’ye öncülük ediyoruz”

Türk Telekom iştiraki İnnova olarak Türkiye’nin dijital devrimine katkıda bulunurken her sektördeki müşterilerini dijital dünyaya taşıdıklarını dile getiren İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, bulut bilişim ve Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında da Türkiye’ye öncülük ettiklerini dile getirdi. Aydın, ödül töreni kapsamında yaptığı değerlendirmede İnnova olarak bir sistem entegratörü olmanın çok ötesindeyiz. Sahip olduğumuz derin endüstriyel bilgi birikimimiz, geniş yelpazedeki çözüm ve hizmetlerimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirdiğimiz çözümlerimizle çalışıyoruz. Bu noktada Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016’da SkywaveIoT platformumuz ve Lega Cloud çözümlerimiz ile iki farklı kategoride Türkiye ve Avrupa’da kazandığımız birincilikler ve başarılar bizi son derece gururlandırıyor. Bu ödüller geliştirdiğimiz ürün ve çözümlerin ne kadar doğru bir amaca hizmet ettiğinin de birer göstergesi niteliğinde. İnnova’ya ülke ve dünya çapında bu önemli başarıları kazandıran ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bulut bilişim teknolojileri, Lega Cloud ile hukuk dünyasının hizmetinde

İnnova’nın, uçtan uca tahsilat ve hukuk yönetimi çözümlerinin bir parçası olarak geliştirilen ve hukuk büroları ile KOBİ seviyesindeki işletmeler için geliştirdiği Lega Cloud, yasal takip süreçlerinin getirdiği tüm operasyonel yükleri hafifletmeyi hedefliyor. Kullanıcı dostu tasarımı ve sistem içerisine entegre iş akış yönetimi sayesinde avukatlar tarafından kolaylıkla kullanılabilen Lega Cloud, dosyalar üzerinde her işlemin kolayca yapılabileceği yenilikçi bir hukuk otomasyonu platformu sunuyor.

IoT çözümleri İnnova’nın SkywaveIoT platformu üzerinde yükseliyor

İnnova’nın geliştirdiği SkywaveIoT platformu; akıllı şehir, akıllı ev ve akıllı mağazacılık çözümlerini, tüm sektörlerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen esnek ve güvenli yapısıyla başarıyla sunuyor. SkywaveIoT platformu, Endüstri 4.0, perakende,  bankacılık ve benzeri gelişen alanlarda ihtiyaç duyulan çözüm niteliklerini, sahip olduğu üstün veri iletişimi, analiz ve yönetimi ile güvenli bulut mimarisi sayesinde en iyi şekilde karşılıyor. SkywaveIoT’nin ihtiyaca göre kolayca ölçeklenebilir, modüler, donanım üreticilerinden bağımsız yapısı da platformun en önemli avantajları arasında yer alıyor.

www.İnnova.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
2464 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?