logo

İnternetin Yeni Markalarına Yatırım Desteği

mh_gd_holding_bt

Eleman.net Genel Müdürü Özlem Demirci Duyarlar ve GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar

Bir seri girişimci misyonuyla İnsan kaynakları, telekom, internet, bilişim, e-ticaret sektörlerine eleman.net, dersverir.com, serieleman.com, TRCRM markalarını kazandıran GD Holding, 2.2 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği Kuluçka Merkezi aracılığıyla internetten Türkiye’nin yeni markalara destek vermeyi  sürdürüyor. Merkezde yarım milyon TL’lik yatırım desteği ile çalışanları internet üzerinden takip etmeyi sağlayan “Mobil Takip” projesini, 1 milyon TL’lik yatırım desteğiyle de sadece satış odaklı sosyal paylaşım platformu olan “Çek Sat” projesini hayata geçiren Holding, bu senenin sonuna kadar 4 adet projeye 2 milyon TL’lik yatırım desteği sunmayı planlıyor.

Melek Yatırımcı tanımını tümüyle değiştiren bir yaklaşım sunan “Kuluçka Merkezi”nin olgunlaşan ilk projeleri çalışanları internet üzerinden takip etmeyi sağlayan “Mobil Takip”, sadece satış odaklı sosyal paylaşım platformu olan “Çek Sat” projeleri oldu. GD Holding’in marketing, yazılım, donanım, operasyon, lojistik, hukuk, vergi, muhasebe, ve PR hizmetinden faydalanılarak, geliştirilen projelerin olgunlaşma süresi boyunca girişimcilerin GD Holding’in bir çalışanı gibi Holding’den maaş alması, Kuluçka Merkezi’ni melek yatırımcı tanımından farklılaştıran en önemli etken.

GD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, merkezin girişimcilere sunduğu fırsatlar ve geliştirilen projeler hakkında “İnternetten Türkiye’nin yeni markalarını yaratmak hedefiyle, kurduğumuz “Kuluçka Merkezi” ile, çeşitli nedenlerden ötürü projesini hayata geçiremeyen girişimcilerin projelerini geliştirebilmeleri için marketing, yazılım, donanım, operasyon, lojistik, hukuk, vergi, muhasebe, ve PR gibi her türlü alt yapı hizmetini sunarken, girişimcilerin en çok zorlandıkları konu olan risk yönetimini de üstleniyoruz. Bu kapsamda melek yatırımcılıktan farklı olarak projelere yatırımcı aramıyor, projelerin yatırımcısı oluyoruz. Girişimcilerimiz de holdingimizin çalışanı gibi bizden maaş alarak projelerini geliştirebiliyor“ dedi. Merkezin şu aşamada 60 kişilik bir kontenjanı olduğunu, projeler geldikçe bu sayıyı artırmayı planladıklarını vurgulayan Duyarlar “Çok sayıda girişimciyle kontak halindeyiz. Merkezde şu anda 4 adet proje üzerinde çalışılıyor. Bütün bu projelere yaklaşık 2 milyon  TL yatırım desteği sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Çalışanlar  takipte

Duyarlar, “Kuluçka Merkezi”nde olgunlaşan projeler hakkında “Yarım milyon TL’lik yatırım desteği ile geliştirilen ilk projemiz, mobil takip projesi. Bugüne kadar özellikle sahada çalışanların takibi ve iletişimi noktasında geliştirilen projelerden farklı bir proje geliştirdik. Mobil takip aracılığıyla cep telefonları ve tabletlere indirilen bir uygulama ile çalışanların nerede olduğunu görebiliyoruz. Proje ile sahada çalışanların zaman ve emek kaybını ortadan kaldırmayı hedefledik. Özellikle büyük şehirlerde yaşanan trafik kaosu, saha çalışanlarını olumsuz etkiliyor. Mobil takip ile çalışanlar kendi aralarında lokasyona göre iş bölümü yapabilme fırsatı yakalayabiliyorlar. Bunu gerçekleştirdiğimiz saha analizlerinde okuyabiliyoruz” dedi.

Sadece satış odaklı sosyal paylaşım plaformu

Merkezde henüz olgunlaşma aşamasında olan “Çek Sat” projesinin önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Proje, kullanıcıların satışa sunmak istedikleri her şeyi, fotoğrafını çekerek anında internetten satişa sunmalarını sağlayacak bir proje. Kullanıcılar, tıpkı fotoğraf ve video paylaşım sitesi İnstagram gibi, cep telefonu ve tabletlere indirilen bir uygulama aracılığıyla satışa sunmak istedikleri her şeyi bu platformda sosyal medya ile paylaşabilecekler. Uygulama aracılığıyla tüm paylaşımlar  facebook, twitter gibi sosyal ağlarda aynı anda yayınlanabilecek. Yine Kuluçka Merkezi’nde, uluslararasi ölçekte 2 projemizi de hayata geçirme noktasinda ilerliyoruz. Bu projeler olgunlaştığında detaylı olarak paylaşacağiz.

Etiketler: » » » »
Share
5609 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+6 = ?