logo

IP Kamera Modellerinin Özellikleri Gelişiyor

mh_art_sistem_uranium

Uzun zamandır CCTV pazarında tartışılan analogdan IP tabanlı sistemlere ne zaman geçileceği konusu gündemi halen meşgul ederken, sektörün büyük firmaları IP kamera modellerini ve özelliklerini geliştirmeye devam ediyorlar.

CCTV Sektörünün önde gelen markalarından Uranium Security Solutions’ın adını çıkarttığı yeni IP tabanlı kameralar ile analog pazarının yanı sıra hızla büyüyen IP pazarında da sıkça duyuyoruz.

1 Megapixel, 1.3 Megapixel ve 2 Megapixel IP kameraları ile pazardaki yerini sağlamlaştıran Uranium Güvenlik Çözümleri,  10 yıldır Bilişim Sektörü’nde “En İyi Tercih” sloganıyla distribütörlük ve dağıtıcılık yapan Art Sistem firmasının tescilli markası.

Giriş seviyesi üründen, proje ürününe kadar çok geniş bir yelpazede ürün gamına sahip olduklarını belirten Art Sistem Genel Müdürü Serkan Kekik, Analog pazarının A-HD, HD-CVI ve HD-TVI teknolojileri ile pazarda küçülme yaşamayacağını ancak büyümeyeceğini,  IP tabanlı sistemlerin ise satışının giderek artacağını ve belli bir süre sonra analog tabanlı sistemleri geçeceğini söyledi. IT tabanlı firma olmalarının da avantajını kullanarak IP tabanlı sistemlere diğer firmalardan daha kolay adapte olduklarını söyleyen Kekik,  müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 1 MP, 1.3 MP ve 2 MP  ürünler ile ürün gamlarını genişlettiklerini, , 4K çözünürlük tarafında  AR-GE  çalışmalarına devam ettiklerini ancak hem fiyat hem de 2 MP ve 3 MP lerin çözünürlüklerinin kullanıcılar için şu aşamada yeterli geldiğinden dolayı 4K kamera üretmek için henüz erken olduğunu belirtti.

Sadece kamera değil kayıt ünitelerinde de iddialı olan Uranium ISAF 2014 fuarında lansmanını yaptığı “Kullanıcı Dostu Arayüze” sahip kayıt üniteleri ile kayıt üniteleri tarafında rakipleri ile arasını açtı.

Koaksiyel kablo ile çalışan ürünlerde hem analog hem de A-HD teknolojisi tarafında ilerleyeceklerini söyleyen Serkan Kekik, analogdan IP ye geçişin kısa vadede olmayacağını ancak orta ve uzun vadede geçişin mutlak gerçekleşeceğini öngörüyor.

Uranium Security Solutions, teknolojiyi çok yakından takip ederek, üretim sürecini sürekli kontrol altında tutarak, AR-GE ye geniş bir kaynak ayırarak, doğru ürüne uygun fiyat politikası ile CCTV pazarında ki payını günden güne arttırıyor.

Etiketler: » »
Share
2076 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?