logo

iPhone için Yandex.Mail Uygulaması Güncelledi

mh_yandex_mail

Yandex, iPhone kullanıcıları için özel olarak geliştirdiği Yandex.Mail uygulamasını yeniledi. Yepyeni bir arayüze kavuşan Yandex.Mail uygulaması, kullanıcılara büyük kolaylıklar sunan özelliklerle de donatıldı. iPhone için tasarlanan yeni Yandex.Mail’de ana ekran, e-postalarınıza ve e-postalar için kullanılan araçlara ayrılarak kullanıcının hızlı ve verimli şekilde hesabını kontrol etmesini sağlıyor. E-posta ayarları, gelen kutusu ve diğer kutular, arama çubuğu gibi tüm araçlar tek bir parmak hareketiyle rahatça kontrol edilebilecek şekilde ekrana yerleştirilmiş durumda.

Yeni Yandex.Mail’de, e-postaları silmek, okundu olarak işaretlemek gibi işlemler için kullanıcıların ilgili e-postanın üzerinde parmaklarını sağa veya sola sürüklemeleri yeterli oluyor. Bu sayede e-postalar kolayca düzenlenebiliyor. iPhone için optimize edilen yeni Yandex.Mail ayrıca gelen bir e-postayı açmadan, özet görsel üzerinden içeriğini anlamaya imkan tanıyor.

Birden fazla e-posta hesabı olan kullanıcılar, tüm hesaplarını Yandex.Mail üzerinden aynı anda kullanabiliyorlar. Bunun yanı sıra yeni Yandex.Mail, İnternet bağlantısı olmadığında bile e-postaların okunmasını ve yanıt yazılmasını mümkün kılıyor.

Yandex.Mail uygulamasının iPhone sürümü App Store’dan, geçtiğimiz aylarda güncellenen Android sürümü ise Google Play’den indirilebilir.

Etiketler: » » » » »
Share
2520 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+2 = ?