logo

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Tayland Lezzetleri

Yeni yılda yeni lezzetlerle buluşmak isteyen herkes için İstanbul Marriott Hotel Şişli, keyifli bir lezzet etkinlikleri serisi hazırladı. Her ay Dünya’nın farklı mutfaklarını konuk edecek olan otel, 2017 yılı boyunca misafirlerine Tay, İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfaklarının en beğenilen örneklerini yine bu mutfakların usta şefleriyle sunacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 2017 Lezzet Etkinlikleri serisi 12 Ocak 2017 tarihinde Tay mutfağı ile başlıyor. 29 yıldır Tay yemekleri üzerine uzmanlaşan Taylandlı ödüllü Şef Jasvir Sanghera, ekibi ile birlikte 25 Ocak’a kadar Tayland mutfağının sembol yemeklerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirleri için hazırlayacak. Kış soğuğunda içinizi ısıtacak aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen ve özel baharatlarla hindistan cevizi sütünün karıştırılarak pişirildiği kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzeti menüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

5 yıldızlı uluslararası zincir otellerde Tay mutfağı şefi olarak çalışmasının yanı sıra bir dönem Tayland’da aşçılık okulunda dersler veren ve sadece bu etkinlik için Bangkok’tan İstanbul’a gelen Şef Sanghera, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere aynı tarihlerde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de workshoplar da düzenliyor. Tay yemeklerinin tadına bakmak ya da workshoplara katılmak üzere rezervasyon yaptırmak için arzu eden herkes 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşabilir.

Adres: Abide-i Hürriyet Cd. No: 142   Şişli / İstanbul

www.istanbulmarriottsisli.com

Etiketler: »
Share
2887 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?