logo

İstanbul’a Yeni Lezzet Mekanı: IZAKA Restaurants & Bar-Lounge

mh_izaka_restaurant

Osmanlıcada “tattırma, tattırılma, lezzet ve zevk hissettirme” anlamına gelen IZAKA’nın İstanbullular için yeni bir anlamı var; o da, dünya mutfağı, balık ve sushi gibi farklı lezzetleri İstanbul’un harika manzarası ve seçkin müziklerle buluşturan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge.

The Midd, Mezze Mare, Hitode Sushibar ve IZAKA Bar-Lounge olmak üzere dört farklı markayı tek çatı altında toplayan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, Ocak ayı itibariyle kapılarını açtı. Taksim Gümüşsuyu’nda tarihi dokuyu lüksle buluşturan Park Bosphorus Hotel’in nefis Boğaz manzarası sunan terasında hizmet vermeye başlayan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge İstanbulluların lezzet ve eğlence anlayışını kökten değiştiriyor.

Dört Mekân, Tek Adres

IZAKA Restaurants & Bar-Lounge sahip olduğu dört farklı mekan konseptiyle yeni lezzetler ve müzik deneyimi arayan tüm seçkin konuklara hitap ediyor. Bu dört mekandan birisi olan The Midd, Doğu ve Batı’nın otantik tatlarını harmanlıyor ve Mağrip bölgesinin zengin yemek seçeneklerinden Ortadoğu’nun otantik lezzetlerine, Anadolu’nun geleneksel kebap çeşitlerinden Osmanlı Saray mutfağından örneklere kadar dünya mutfağından geniş seçenekleri misafirleriyle buluştuyor.

Akdeniz lezzetlerini modern dokunuşlarla sunan Mezze Mare ise yüzyıllar boyunca Akdeniz çevresinde yaşayan medeniyetlerin katkısıyla oluşmuş özgün balık kültürünü Osmanlı, Rum ve Ermeni mutfağının en seçkin mezeleriyle bir araya getiriyor. Balık ve meze kültüründen vazgeçemeyen misafirlerin müdavimi olacağı Mezze Mare, Akdeniz lezzetlerini modern bir dokunuşla sunuyor.

Sushi lezzetini her zaman tek geçenlerin yeni uğrak noktası Hitode Sushibar, zengin tatlardan oluşan özgün sushi çeşitlerini, mükemmelliğe saygı duyan yalın Japon zarafetiyle misafirleriyle buluşturuyor.

Farklı lezzetlerle birlikte yaratıcı içkiler tatmak ve yeni deneyimler yaşamak isteyenlerin buluştuğu yer olan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, moleküler barıyla misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Dünyada yeni ve popüler bir akım olan moleküler gastronominin örneklerinin yer aldığı bar, farklı lezzetleriyle şaşırtıyor.

Eşsiz Manzara ve Seçkin Müzikler Eşliğinde

Tarihi Yarımada’dan başlayıp Boğaziçi Köprüsü’ne kadar etkileyici bir İstanbul manzarası sunan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, sadece dünya mutfağından zengin lezzetlerle değil, aynı zamanda seçkin müziklerle de misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Izaka Restaurants&Bar-Lounge’da gündüz saatlerinde Klasik Caz, Latin Caz, Etnik Caz ve Ambient müzik türleri hakim oluken aksam saatlerinde etnik ve vokal ağırlıklı müzikler eşsiz lezzetlere ve manzaraya eşlik ediyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise eğlencenin ritminin yükseldiği IZAKA Bar-Lounge’da misafirler Disco, Triphope, Afro Latin, Jazzy House ve Vocal House gibi müzik türlerinin seçkin örneklerini dinleme ayrıcalığını yaşıyor.

Etkinlikleri lezzet ve müzik şölenlerine dönüştürmek üzere tasarlanan IZAKA Restaurant & Bar-lounge; 23-24 Ocak’ta Edgar Tones, 30 Ocak’ta Claude Challe, 14 Şubat’ta Stéphane Pompougnac, 07 Şubat’ta Dj Haze-m & DJ Queto başta olmak üzere dünya çapında tanınan DJ’ler ile misafirlerine sürpriz eğlenceler de sunuyor.

Etkinliklerin ve İş Yemeklerinin Yeni Adresi

Izaka Restaurants&Bar-Lounge sahip olduğu lokasyon sayesinde hem iş yemekleri hem de özel etkinlikler için de özel bir yere sahip. İstanbul’un en merkezi noktalarından birisi olan Taksim Meydanı’na 2 dakikalık yürüme mesafesinde olan IZAKA Restaurants&Bar-Lounge’a Levent, Maslak, Beşiktaş, Karaköy gibi ofislerin yoğun olduğu noktalardan da ulaşım oldukça kolay.

Şirketlerin tanıtım ve event organizasyonlarına, muhteşem bir İstanbul manzarası sunmanın haricinde de yenilikçi bir yaklaşım kazandıracak olan IZAKA Restaurant & Bar- Lounge, ayrıcalıklı hizmetleri ile benzersiz deneyimler vadediyor.

Otantik Çizgilerin Modern Yorumu

4 bin 500 metrekarelik alanıyla İstanbul’un en büyük terasında yer alan IZAKA Restaurants & Bar-Lounge, mimar Sema Türker tarafından tasarlandı ve otantik çizgilerin modern yorumuyla dekore edildi. Bin 200 metrekarelik restoran alanına sahip mekan, özel etkinliklerde 600 kişilik oturma düzeni veya Bin 200 kişilik ayakta ağırlama düzeni şeklinde tasarlanabiliyor. IZAKA Restaurants & Bar-Lounge ayrıca, Taksim’deki organizasyonlarda en çok yaşanan park sıkıntısını, sahip olduğu 700 kapasiteli otoparkıyla ortadan kaldırırken, ziyaretçilere İstanbul’un en lüks otelinde yer alıyor olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

IZAKA Restaurant & Bar-Lounge’ın işletmeciliği eğlence sektöründe 23 yıllık bir deneyime sahip başarılı yönetici, CVK Entertainment Genel Koordinatorü İlhan Zeytun ve CVK Entainment Operasyonlar Koordinatorü Tarkan Artış tarafından yapılıyor.

Etiketler: » » » »
Share
3517 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+6 = ?