logo

İstanbul’luların Yeni Buluşma Noktası: St Regis Brasserie

mh_st_regis_brasserie

İstanbul’un en gözde noktası Nişantaşı’nda Starwood Hotels & Resorts ve Demsa Group ortaklığı ile hizmete sunulan St. Regis İstanbul’un giriş katında açılan St Regis Brasserie, Paris brasserie’lerini andıran tasarımı, sofistike ambiyansı ve ödüllü şef Gürcan Gülmez’in yönetimindeki Türk ve Fransız mutfağını harmanlayan füzyon lezzetleri ile kısa zamanda İstanbulluların buluşma noktası oldu.

Emre Arolat Mimarlık tarafından 1920’lerin ünlü Paris brasserie’lerinden esinlenerek tasarlanan St. Regis Brasserie, açık mutfağı, şık barı, yüksek tavanlı ferah iç mekanı, Nişantaşı’na hakim terası, kişiselleştirilmiş servisi ve eşsiz menüsü ile konuklarına “beklentilerin ötesinde” bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Türk mutfağına ait lezzetlerin St. Regis Istanbul Executive Şefi Gürcan Gülmez küratörlüğünde çağdaş Fransız mutfağına ait dokunuşlarla harmanlandığı St. Regis Brasserie’nin spesiyalleri arasında kuzukulağı, Erzincan keçi peyniri sufle, kızılcık soslu Kinoa Salatası; renkli biberler, taze soğan, bezelye, beyaz lahana, susam yağı ve soya sos lie servis edilen Asya Tavuk; Akdeniz yeşillikleri, pancarlı somon gravlax, rezene, portakal, mantar, avokadodan oluşan Yaz Salatası gibi lezzetli ve sağlıklı salata menülerinin yanı sıra Ispanaklı ve İzmir Tulum peynirli Ravioli; Ilık Deniz Mahsulleri Tabağı; Istakozlu Ravioli; Chardonnay soslu  Dülger Buğulama; Ballı Ördek Göğsü; Madagaskar biber soslu  Dana Bonfile; beğendi ve ayva ile sunulan The St. Regis Brasserie Kuzu İncik gibi lezzetler bulunuyor. Baştan çıkarıcı tatlı menüsünde ise Valrhona beyaz çikolata mus, mevsim meyveleri, çilekli dondurma, fesleğen soslu Pavlova; Kestane & Jivara,  espresso ile tatlandırılmış Cafe Latte, Manjari çikolatalı Manjari Kek, Türk çayında demlenmiş kayısı ve Valrhona çikolatalı Çikolata & Kayısı, güneşte kurutulmuş meyveler ve krakerlerden oluşan Brie & Petek Bal yer alıyor.

St Regis bartender’lar tarafından özel olarak hazırlanan kokteyller ve yerli ve yabancı içki çeşitleri ile konuklarına eşsiz bir deneyim sunan St. Regis Brasserie, 1800’lü yılların ortalarında Bedford Düşesi tarafından başlatılan çay partilerinden ilham alınarak öğleden sonraları gerçekleştirilen Çay Saati’nde ise somon fümeli açmadan vişneli yaprak sarmasına, kuzu ve bezelyeli talaş böreğinden incirli kurabiyeye, açık sandviç çeşitlerinden dana tartara, macaron’dan taze meyveli cheesecake’e uzanan lezzetli alternatifleri ile her damak zevkine hitap ediyor.

St. Regis Brasserie, her gün 07.30-00.00 saatleri arası sabah kahvaltısından beş çayına, iş yemeklerinden seçkin şaraplarla ile taçlandırılmış akşam yemeklerine kadar farklı seçenekleriyle misafirlerini lezzet dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Adres: Mim Kemal Öke Cd. No: 35   Nışantaşı – İstanbul

www.stregis.com

 

Etiketler: » » » » »
Share
3112 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?