logo

İyzico, 2 Yılda 10.000 Kayıtlı Üye İşyerine Ulaştı

mh_iyzico_barbaros_ozbugutu

iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu

İki yılda 5,4 milyon TL yatırım alan ve ortaya koyduğu performansla geçtiğimiz seneye oranla aktif üye işyeri bazında %400 büyüme sağlayan Türkiye’nin yenilikçi ödeme sistemleri platformu iyzico; iyziconnect, iyzicollect çözümleri ve kredi kartı saklama gibi farklılaşan yenilikçi hizmetleriyle e-ticaret sektöründe önemli bir boşluğu doldurarak 10.000 kayıtlı üye işyerine ulaştı.

Türkiye’de 12’si banka, 10’u da alternatif ödeme metodu olarak 22 ödeme sistemi ile entegre olan iyzico, tek tıkla ödeme, uygulama içi ödeme, fraud (sahtecilik) kontrolü, marketplace çözümü gibi çok sayıda hizmeti sunarak, her ölçekten e-ticaret şirketine ödeme sistemlerinde ihtiyaç duyacağı her aşamada çözüm yaratıyor.

iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu “Aldığımız yatırımlarla birlikte altyapımızı ve insan kaynaklarımızı güçlendirirken, e-ticaret sektöründe ödeme alanında yenilikçi ve fark yaratan çözümler ortaya koyarak önemli kazanımlar sağladık ve bu büyüme hızına ulaştık. 28 kişilik genç ve dinamik ekibimizi daha da güçlendirerek, 2015 yılında aynı ivmeyle büyümemizi sürdürüp ödeme sistemleri sektöründe öncü konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

www.iyzico.com

Etiketler: » » »
Share
2422 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?