logo

JCI Kadıköy, Paydaşları Arasına Herkese Kitap Vakfı’nı Ekledi

mh_jci_herkese_kitap_vakfi

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Kadıköy Şubesi, 2009 yılından beri birçok kurum ve kuruluş ile hayata geçirdiği projelerine yenilerini eklemek için yeni bir paydaş ile beraber çalışma kararı aldı. Geçtiğimiz beş sene boyunca Turkuaz Medya Grubu ile JCI Yılın Yaratıcı Genç Girişimcisi ödül programını hayata geçiren, Marmara Üniversitesi ile paydaşlığı sonucu LiderSen projesi ile üniversitelerde liderlik dersi veren JCI Kadıköy, Genç Başarı Vakfı, Kadıköy Belediyesi, AIESEC Asia gibi paydaşlarının yanına bir yenisini ekliyor.

Türkiye’de kitap okuma alışkanlığı oluşturmak, sevdirmek, geliştirmek ve yaygınlaştırmak, yayınlanmış her kitabın, Türkiye’nin her yerinde tüm okuyucular tarafından eşit imkânlarla, kolay, hızlı, güvenilir ve ekonomik şekilde temin edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Herkese Kitap Vakfı, JCI Kadıköy ile ortak çalışmalara başladı.

Kadıköy Belediyesi’nin organizasyonu ile 500 Okul 50.000 Kitap projesinde bir araya gelen iki kurum ortak hedefler doğrultusunda güç birliği yapma kararı aldı. JCI Kadıköy’ün Diyarbakır’da açacağı JCI 100. Yıl Fatih Kütüphanesi’ne Herkese Kitap Vakfı da destekte bulunacak.

JCI Kadıköy Başkanı Fatih Şengül “Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ortak hareket ederek daha büyük etkiler yaratma kararı aldık. JCI, Türkiye’de birçok okula destek veriyor. Öncelikle bu okullarımızın kitap ihtiyaçlarını tamamlamaya çalışacağız. Ülkemizde kitap ihtiyacı olan çocuklarımıza kitapları ulaştırmak için projeler üreteceğiz. Geleceğin liderlerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Liderlerin daha çok okuması gerekiyor” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2549 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?