logo

Joinus4party’den Ortaköy Anjelique’de “Kışa Veda Yaza Merhaba Partisi”

mh_joinus4party_ortakoy_2haz2016_01

Genel Koordinatör Pınar Kalkanoğlu ve Projeler ve Tanıtım Koordinatörü Tamay Kılıç tüm etkinliklerin aslında farklı konseptleri ile birer eğlence olduğu düşüncesiyle bir etkinlik yönetim oluşumu olan Joinus4Party markasını  oluşturdular.

Yaptıkları tüm ekinlikler bir parti havasında geçiyor. Tüm katılımcıların etkinliklerden keyifle ayrılmaları için gayret gösteriyorlar. Bu sebeple “parti için bize katıl” anlamında olan “Joinus4party” markası sadece Türkiye’de değil, ileride diğer dünya ülkelerinde de projeler yapabilmek hedefiyle İngilizce olarak kararlaştırılmış.

Düzenledikleri Networking Party’ler iş dünyasını bir araya getiriyor. Etkinliğe katılanlar yeni fırsatlar, yeni müşteriler, yeni yatırımcılar, yeni projeler ve yeni iş birlikleri oluşturabilecekleri eğlenceli bir ortamda birbirleriyle tanışıyorlar. Katılımcılar mutlaka kartvizitleri ile geliyor ve yeni tanıştıkları insanlarla kartvizit değişimi yaparak işlerini veya projelerini anlatma imkanı bulabiliyorlar. Etkinlikler düzenli olarak 2 haftada bir yapılıyor ve yaz döneminde ara verildikten sonra ikinci yarıyıl etkinlikleri Eylül’den itibaren başlıyor. Toplamda Aralık ayına kadar 15 tane yapılması planlanıyor.

mh_joinus4party_ortakoy_2haz2016_02

Networking Party’’ler yapıldığında katılımcılar iş dünyasından yepyeni kişiler ile tanışacaklarını biliyorlar ve bu amaçla geliyorlar.  Her seferinde farklı mekanlarda yapılan Networking Party’’lerin en sonuncusu yani 2016’nın ilk yarıyıl kapanış partisi Ortaköy Anjelique’de “Kışa Veda Yaza Merhaba Partisi” olarak düzenlendi.

2016 yılının ilk yarısının son kapanış partisi Virgin Radio medya sponsorluğunda 2 Haziran Perşembe akşamı Anjelique’de gerçekleşti. Katılımcıların gecenin geç saatlerine kadar keyifli zaman geçirdiği etkinlikte, misafirler yeni insanlarla tanışma ve iş geliştirme fırsatı buldular.

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ ve Parti Gurusu Senem Selimi de gecenin katılımcıları arasındaydı.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
7535 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+8 = ?
#

Joinus4party’den Ortaköy Anjelique’de “Kışa Veda Yaza Merhaba Partisi”” için 1 yorum

  1. Güner Bayraktar : diyor ki:

    Canım kızım organizasyonunuzdaki başaınızı kutlarım