logo

Kablosuz Ağınızı Genişletin

mh_airties_ag_genisletici

AirTies’ın 11 ac ailesinin üyesi Air 4920 yüksek hızlı kablosuz internet keyfini evinizin her köşesinde yaşama fırsatı veriyor. Cihaz, mevcut modeme bir kablosuz alan genişletici olarak bağlanıyor ve kablosuz sinyali hem 5GHz hem de 2.4GHz bantlarında eş zamanlı olarak tekrarlıyor. Bu sayede evlerde tek kablosuz ağ adıyla iki banttan da genişletilmiş kablosuz ağın rahatlığını sunuyor.

Cihaz, tek tuşla kolay kurulum özelliği sayesinde kullanıcıların teknik bilgiye gereksinim duymaksızın evlerindeki kablosuz sinyalin etki alanını genişletiyor. Çift bantlı 802.11ac erişim noktası olan cihaz ile hem 5GHz yeni teknoloji cihazlar hem de 2.4GHz eski teknoloji cihazlar için evin her köşesinde, karanlık nokta bırakmaksızın yüksek hızda internet kullanım keyfi sunuyor. Her evde kablosuz kapsama alanını maksimuma çıkarmak için geliştirilmiş AirTies Mesh teknolojisi ile donatılan cihaz, çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması sorununu çözüyor. cihaz ile eski teknolojilere sahip cihazların bile yüksek hızlı kablosuz interneti evin her köşesine ulaştırmasını sağlanıyor.

Ödüllü Air 4920 ile Kolay Paylaşım

2 Gigabit ethernet portu bulunan cihaz ağ diskiniz ya da masaüstü bilgisayarınız gibi yüksek hızlı ağ cihazlarınızı Gigabit hızında kullanma fırsatı sunuyor. Cihaz, set top box’lara bağlanarak, aynı anda birden fazla HD/3D video kanalından kablosuz ve kesintisiz video aktarımı yapabiliyor, çoklu gönderim ve tekli gönderim trafiği ile çalışabiliyor. Ayrıca, AirPlay ile uyumlu müziğin şifresini çözerek elektrikli hoparlörlere aktarabiliyor ve eklenmiş USB 3.0 ile uyumlu disk sürücüleri için bir medya sunucusu görevi görebiliyor.

9×10 santimetrelik küçük boyutuyla evinizin içinde her yere kolayca yerleştirilebilen cihaz Uluslararası Kablo ve Uydu Ödülleri’nde (CSI Awards) Best Customer Premise Technology ve TV Connect Fuarı’nda Best TV Consumer Device ödüllerinin de sahibi.

Kullanıcı Dostu: Güvenli Kablosuz Ağ Kurulumu 

CSI Awards Best Customer Premise Technology ve TV Connect Fuarı Best TV Consumer Device ödüllerinin de sahibi olan cihaz üzerinde bulunan “WPS” tuşuna basarak en üst seviyede güvenlik ayarlarını yapmayı mümkün kılıyor.

www.airties.com

Etiketler: » » »
Share
2342 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+4 = ?