logo

Kablosuz Bağlantı Hızını Arttıran USB Adaptör

mh_tp_link_archer_t2uh

Evlerde ve ofislerde giderek daha çok kablosuz bağlantı tercih ediliyor. Bunun sonucunda da kablosuz ağ bağlantısında daha yüksek hızlar gerekiyor. Kullanıcıların bu beklentisine karşılık veren teknolojiler ve bu teknolojileri destekleyen ürünler de peş peşe geliyor. Kablosuz ağın hızını üç kat artıran yeni nesil bağlantı standardı olan 802.11ac destekli ağ ürünleri giderek artıyor. TP-LINK, AC destekli yeni USB adaptörünü satışa sundu.

802.11ac desteği olmayan bilgisayarları bu standarda terfi ettiren Archer T2UH, 5GHz bant üzerinde 433Mbps, 2.4GHz bandında 150Mbps kablosuz hız ile en yoğun uygulamalar için uygun bir USB adaptör. HD video, çevrimiçi oyun gibi yüksek hız gerektiren uygulamalarda performans düşmesi yaşamadan hızlı ve düzenli bir kablosuz bağlantı sağlayan ürün.

Cihazın üzerinde 3dBi çıkarılabilir anten yer alıyor. Anten, farklı yönlere çevrilebiliyor ve çeşitli ortamlara göre ayarlanabiliyor. Bu sayede daha fazla esneklik ve daha geniş kablosuz kapsama alanı elde etmeyi sağlıyor. Çıkarılabilir anten, istendiğinde değiştirilebiliyor.

Dahili antenli adaptörlere göre kayda değer oranda daha yüksek performans sunan cihaz, hem masaüstü hem taşınabilir bilgisayarlarda kullanıma uygun. Ürünün 1 metre uzunluğundaki USB uzatma kablosu, kullanımı daha rahat hale getiriyor. Cihaz, 802.11a/b/g/n ürünleriyle de geriye dönük uyumlu. Zarif tasarımı sayesinde hem ev hem ofis kullanımı için uygun olan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 47 USD +KDV.

www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=Archer+T2UH#over

Etiketler: » » »
Share
2083 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+7 = ?