logo

Kahve Dünyası Bebek Şubesini Açtı

13 yıldır kahve ve çikolata tutkunlarını aynı çatı altında bir araya getiren Kahve Dünyası, “1 Ekim Dünya Kahve Günü”nü İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Bebek’teki yeni mağazasında kutladı. Dünya Kahve Günü’ne özel kahve ikramlarının yanı sıra gelen misafirlere farklı deneyimlerin yaşatıldığı etkinlikte Power FM işbirliğiyle canlı müzik performansı da gerçekleştirildi. Lezzetli tatları keyifli anlara dönüştürmek isteyen herkes, 1 Ekim Pazar günü Kahve Dünyası Bebek mağazasında buluştu.

Türkiye’nin pek çok noktasında mağazaları ve corner’larıyla kahve ve çikolata severlere ulaşan Kahve Dünyası, Bebek’teki yeni mağazasında da zengin kahve ve ürün seçenekleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

İstanbul’un en eski ve gözde semtlerinden Bebek’in mimari karakterine uygun olarak tasarlanan yeni mağazada Kahve Dünyası’na özgü zengin kahve ve ürün seçenekleri, kahve tutkunlarını bekliyor. Kahve Dünyası’nın ürünleri ve kalitesiyle ön plana çıkan sade tarzını yansıtan Bebek mağazasında mekanın eşsiz manzarasını gölgelemeyen bir tasarım tercih edilmiş. İçeri girdikten sonra, detaylarda fark edilen ince dokunuşların dikkat çektiği mekân; diğer Kahve Dünyası şubelerindeki gibi kahve meraklılarını, geniş ürün yelpazesi ve leziz kahve çeşitleriyle buluşturacak.

Dünyanın En İyi Kahveleri Aynı Çatı Altında

İlk yurtdışı mağazası, 2011 yılında Londra’da açılan ve Türkiye’de 33 şehirde mağazaları bulunan Kahve Dünyası; Türk kahvesinden espresso bazlı gurme kahve çeşitlerine, aromalı filtre kahvelerden soğuk kahvelere, paketli kahve ürünlerinden yöresel kahvelere uzanan 80’den fazla kahve çeşidi sunuyor. Tüm kahve ürünlerinde, üretimi daha zor olan ancak büyük lezzet üstünlüğü bulunan en iyi “arabica” kahve çekirdeklerini kullanan Kahve Dünyası; sunduğu Brezilya, Kolombiya, Guatemala, Kosta Rika ve Kenya gibi dünyanın farklı coğrafyalarında yetişen, kendine ait aroması ve karakteristik özellikleri olan yöresel kahvelerin yanı sıra her kahve çeşidine en uygun karışımları hazırlıyor.

Kahvenin Yanında Zengin Lezzet Seçenekleri

Kendi üretimi çikolataları, geleneksel çikolata kaplı lokumları ile çikolata fondüsü, çikolata kaplı portakal ve kestane ürünlerinin yanı sıra; birbirinden leziz ve zengin sandviç seçenekleri, croissant ve kiş çeşitleri ile dondurmalar da kahvenin yanında öne çıkan yiyecek alternatifleri arasında yer alıyor. Her geçen gün yeni şubelerle büyüyen Kahve Dünyası, şu anda 140 satış noktası ve 1.600 çalışanla hizmet veriyor ve tüm şubelerinde 1 günde toplamda 100.000 kişiyi ağırlıyor.

www.kahvedunyasi.com

Etiketler: » » » »
Share
3779 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?