logo

Kariyer ve Sanatta 25 Yıl

Meslekte 25. yılını meslektaşlarıyla birlikte kutlayan diş hekimi Şebnem Kocaoğlu Plaket Töreni’nde plaketini İstanbul Diş Hekimleri Odası Sosyal Komisyon Başkanı’ndan aldı.

Plaket Töreni mini bir konser ve kokteyl  ile devam etti. 20 – 26 Kasım Ağız Diş Sağlığı Aktiviteleri içinde yer alan törende meslekte 25., 50. ve 60. yılını dolduran diş hekimlerine plaket verildi.

1991 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olan Şebnem Kocaoğlu İstanbul’da Bağdat Caddesi’ndeki kliniğinde diş hekimliği çalışmalarına devam ediyor. Estetik Diş hekimliği Derneği ve birçok Laser Diş Hekimliği Derneği’ne üye olan Şebnem Kocaoğlu aynı zamanla sanatla da uzun yıllardır içiçe yaşıyor.

Resim çalışmalarına ilk olarak İzmir’de Aysel Çırpanlı’nın Resim Atölyesi’nde başlayan Şebnem Kocaoğlu konuyla ilgili olarak “İstanbul’da birçok ressamın resim atölyesinde çalıştıktan sonra İstanbul Kadın Ressamlar Derneği’ne üye oldum ve bu derneğin düzenlediği karma sergilere katıldım. Sanatla ilgili vizyonumu geliştirmek için halen yurtiçi ve yurt dışında olmak üzere birçok müze, bienal ziyareti yapmaktayım” dedi.

Şebnem Kocaoğlu  www.saglikligulumsemeler.com.tr isimli web sitesini de yenileyerek kendi bloğunu sitenin içine ekledi. Artık kendisiyle ilgili düzenli yazılarını yeni bloğunda paylaşacak.

 

Etiketler:
Share
3229 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?