logo

“karmaŞIK” Karma Resim Sergisi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde Açıldı

mh_sergi_kozzy

Dilek Hoşcanlar’ın küratörlüğünü yaptığı “karmaŞIK” isimli resim ve kağıt rölyef sergisi Kozyatağı Kültür Merkezi’nde 11-16 Kasım 2014 tarihleri arasında sergileniyor.

Serginin açılışı, 11 Kasım 2014 akşamı düzenlenen bir kokteyl ile gerçekleşti. Sergiye sanatseverler, katılımcıların yakınları ve basın mensupları oldukça ilgi gösterdi.

Serginin küratörü Dilek Hoşcanlar sergi hakkında “Ortam karışık olduğu için mi karışığız yoksa bizler karışık olduğumuz için mi ortam karışık! İçinde bulunduğumuz bu kaoslu durum biz sanatçıları da etkileyip, kendi içimizdeki ilişkilerde ve kendimizle bile karmaşa yaratıyor. Sanatın baskılanmaya çalışıldığı bu dönem de içimizdeki karmaşayla şıklık yaratmaktı bizimkisi… Görsel sanatlar çatısı altında bir şeyler ifade etmek, açığa çıkarmak isteyenleri bir araya getirerek, karmaşanın ardındaki şıklığı ortaya çıkarmak istedik ve biliyorum ki her kaosun, fırtınanın ardından bir durgunluk sakinlik ve huzur gelir. Bu güzel olguları hep hayatımızda olması ve çağırmak için herkesi her şeye rağmen üretmeye yaratmaya davettir bu…” dedi.

Arzu Adlim, Ayça Özgen, Ayşe Zaim, Ayşın Erceiş, Ayten Öztürk, Başak Özarslan, Belgin Alpay, Belma Üçeyler Saltan, Benhur Bayrak, Bilge Zeytincioğlu, Can Varol Teser, Dilek Çelik, Emel Zeynep Çelen, Esat Acet, Esin Mashaki, Fatih Eken, Filiz Güzel, Gül Nacar, Gülnur Özaltın, Güzide Ustaömer, Hacer Zeybek, Hatice Karagöz, Hediye Göymen, Irmak Palamut, Mayser Toktop, Meral Ekşi, Müfide Özdemir, Nesrin Yalçın, Nihal Nemutlu, Nur Gökırmaklı, Nur Ulubil, Nuray Eken, Nuray İnan Demiray, Nurper Özal, Ömürgan Şener, Pınar Su Kuzey, Rabia Şişik, Sedat Kumova, Selva Erel, Selmin Acar, Sevgi İlker, Sevil Karan, Sevim Tuncay, Siber Tozun Göksel, Şeref Bulca, Tülay Erbesler, Yasemin Varış, Zerrin İlimsever ve Ziynet Kafkaslıgil’in eserlerinin yer aldığı sergide sanatçılar, karmaşanın içerisindeki şıklığı görebilmeyi bizlere hatırlatıyor.

Adres: Kozyatağı Alışveriş Merkezi – Kadıköy – İstanbul

Etiketler: » »
Share
3473 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?