logo

KasapDöner, Erbil’de Şube Açtı

Hamburger çocuklarına yedirmeye geliyoruz” sloganı ve farklı kampanyalarıyla dönerin Türkiye’deki en sıra dışı markası olan KasapDöner, son dönemde yabancı yatırımcılara ve yurtdışı şubeleşmeye hız verdi. Yakın geçmişte Mısırlı işadamları tarafından Halkalı Atakent’teki ArenaPark AVM’de açılan şubeden sonra Irak’ın Erbil kentinde Iraklı yatırımcılar tarafından bir KasapDöner şubesi açıldı.

Yabancı Yatırımlarının Devamı Gelecek”

Açılışa, çok sayıda davetlinin yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri Irak Büyükelçisi Raşit Muhammed El Mansuri ve Irak Birleşik Arap Emirlikleri Büyükelçisi İsmet Ageed Siddig gibi diplomatlar da katıldı.

Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, sadece bifteklik etten yaptıkları döner ile Erbil KasapDöner şubesiyle de döner severlerin damaklarında unutulmaz bir tat bırakacaklarını belirterek “Türk dönerini dünya markası yapma misyonuyla hareket eden bir firma olarak önemli hedeflerimizden biri yurt dışındaki şube sayımızı yavaş ama emin adımlarla artırmaktı. Bunun önemli ayaklarından birini de, yeme içme sektöründe çok büyük fırsatları barındıran ve etle arası gayet iyi olan Arap coğrafyası oluşturuyor. Bugün bu hedefimize bir adım daha yaklaşıyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Erbil şubemizin buranın yerlisi işadamları tarafından hizmete alınmış olması da KasapDöner marka değerleri ve iş modelinin üzerine yerel bilgi ve deneyimin eklenmesini sağlıyor. Yurtdışı projelerde buna çok önem veriyor ve marka değerlerimizi koruyacak yatırımcılarla birlikte hareket ediyoruz. Bunun yanında her yurtdışı şube açılışında ülkemize döviz girdisi sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dönerinden peçetesine, servis tahtasından döner ocağına kadar şubemizin her şeyi Türkiye’den gönderiliyor ” dedi.

www.kasapdoner.com

Etiketler: » » » »
Share
3300 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?