logo

Kaynak Kültür Yayın Grubu Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

mh_kaynak_kultur_yayın_grubu_iftar

Kaynak Kültür Yayın Grubu, 1 Temmuz Çarşamba günü Golden Horn Hotel’de düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla buluştu.

Sevgi ve kardeşliğin pekiştiği ay olan Ramazan ayında oruç tutmak kadar, iftar yemeklerinde buluşmaların da önemli olduğunu vurgulayan Kaynak Kültür Yayın Grubu Genel Müdürü Özden Demir “Ramazan ayı kardeşlik bağlarımızı yeniden inşa ettiğimiz aydır. Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ın İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi. Ayrıca Türkiye’de yayıncılığın önemine değinen Demir,  Kaynak Kültür Yayın Gurubu olarak yayıncılık alanında özgün ve özverili duruşları olduğunu belirtti. Demir, kültürel hayata, eğitime, gelişime ve bilginin paylaşımına olan katkılarının, sahip oldukları değerler çizgisinde süreceğini ifade etti.  Donanımlı ve bilinçli okur-yazar olmada kişilere de büyük sorumluluklar düştüğünü sözlerine ekledi.

Basın Mensupları İftarda Buluştu

Gündemin yoğunluğunda uzaklaşmaya vesile olan iftar yemeğinde Türk basının önemli isimleri bir araya geldi. İftara Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, Samanyolu Haber Müdürü Enes Engin Sağ, Samanyolu Program Yapımcısı ve Sunucusu Tuğrul Özşengül, Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce, Zaman Gazetesi Kültür-Sanat Editörü Ali Çolak, Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık, Yeni Asya Gazetesi yazı İşleri Müdürü Selçuk Aydın, Hürses Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Avcı gibi isimler katıldı.

Kültürel Hayata Yön Veren Eserler

Edebiyattan dini ilimlere, çocuk yayıncılığından yabancı dilde eserler ve süreli yayınlara, Türkçe ve yabancı dilde dergilere kadar geniş bir yelpazede eserler ortaya koyan Kaynak Kültür Yayın Grubu, son yıllarda prestij yayıncılığı sahasında da kültürel hayata yön verecek eserler yayınlıyor. Bu düşünce doğrultusunda yayınlanan eserle arasında ‘Hırka-i Saadet Dairesi ve Mukaddes Emanetler’, ‘İkinci Abdülhamit Yıldız Albümleri Mekke-Medine’, ‘İkinci Abdülhamit Yıldız Albümleri Osmanlı Coğrafyası, Bilinmeyen Yönleriyle Topkapı Sarayı’, Diyarı Mevlana, Türk İslam Eserleri Müzesi, Osmanlı Medeniyetinde 33 Kadim Sanat, Bursa Ulucami, Mesnevi, Kur’an-ı Kerim atlası, İslam’ın iki kutsal şehri Mekke-Medine, Sanat Eserine Vurulan Kur’an Mührü, Mukaddes Yolculuk, Harp Mecmuası gibi eserler bulunuyor.

Etiketler: » »
Share
1871 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?